Cum ar fi sa mergi intr-un safari ?

Animalul din mine isi doreste tot timpul sa se intoarca in natura si face tot posibilul ca acest lucru sa se intample macar o data pe an. Si mai misto e cand intalneste si alte animale, care mai de care mai interesante.

Mereu m-a fascinat Africa prin diversitatea faunei sale si mi-am zis ca intr-o buna zi o sa ajung si eu pe-acolo. Asta evident dupa ce merg in China sa-mi vad verii Panda. Am mai vazut eu animale “exotice” la Gradiniile Zoologice (inclusiv ursi Panda in Viena), dar parca nimic nu se compara cu un safari, in care ai ocazia sa vezi animalele in mediul lor natural, fara custi, fara ingrijitori… .

Ei bine, aveti ocazia sa experimentati ceva asemanator la Thoiry Safari Park din Paris. Pentru ca in aceasta luna exploram Africa impreuna cu David Attenborough, cei de la Digi Animal World v-au pregatit un concurs in care puteti castiga o excursie de 3 persoane la Parcul Safari din Paris.

Tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti documentarul difuzat sambata aceasta, pe 1 iunie, ora 21:00 si sa raspundeti la intrebarea zilei pe pagina de Facebook Digi Animal World sau pe site-ul digi-animalworld.tv sectiunea concurs.

Regulamentul complet il gasiti aici.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.