Canyon a lansat colectia Tattoo

Miercuri seara, in club Fabrica din Bucuresti a avut loc petrecerea de lansare a noii colectii Canyon Tattoo, o colectie inspirata si realizata de Henk Schiffmacher, un celebru artist tatuator olandez.

Acesta este un adevarat fenomen in lumea tatuajelor, printre clientii sai numarandu-se artisti faimosi precum Lady Gaga, Kurt Cobain, Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers si Pearl Jam. Este considerat unul dintre cei mai importanti artisti din domeniu, cu o contributie importanta la dezvoltarea industriei tatuajului si a cresterii popularitati lui.

A fost si el prezent la lansare si chiar a avut treaba, pentru ca a si facut cateva tatuaje. Printre clientii sai de aseara s-a aflat si CRBL, care si-a tatuat numele fiicei sale Alessia. Apoi ne-a vorbit pe scena despe tatuajele sale si despre povestea catorva dintre ele.

Tot despre tatuaje au vorbit si baietii de la blogink.ro, singurul blog despre tatuaje din Romania. Papen si Andrei ne-au povestit despre ideea acestui blog si despre cat de important este sa te documentezi inainte de a-ti face un tatuaj. Personal ii apreciez pentru tot ce fac si le urez mult succes. Ma bucur ca proiectul lor creste si ca incepe sa se creeze o comunitate in jurul lui.

Responsabil cu buna dispozitie a fost Razvan Alexe, aka Krem, care ne-a prezentat in stilul sau caracteristic noua colectie Canyon Tattoo si a facut si o scurta demonstratie de freestyle rap. In seara asta si-a lansat primul album, alaturi de Smokey – Aici sau la pachet.

 

Am rezistat tentatiei si nu m-am tatuat, desi m-as fi mandrit daca primul meu tatuaj ar fi fost realizat de Henk Schiffmacher. M-am bucurat insa de noua colectie Canyon care imi place aproape la fel de mult ca Rising Sun (pe care o “port” cu mandrie in fiecare zi – am un ghiozdan si-o husa pentru laptop).

Aceasta cuprinde casti, boxe USB, genti pentru laptop, mousi, huse si standuri pentru iPad, toate acestea conform standardelor dezvoltate de Canyon de-a lungul anilor.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.