Samsung a lansat Galaxy S4 in Romania

Noul Samsung Galaxy S4 a aterizat aseara, la propriu, in Romania, in cadrul evenimentului de lansare ce a avut loc la etajul 15  al unei cladiri din Bucuresti.

Noul model lansat de compania sud-coreeana a ajuns cu elicopterul, realizandu-se astfel si o premiera in Romania – prima aterizare a unui elicopter pe o cladire din Bucuresti.

Galaxy S4 a venit “pazit” de doi agenti “secreti” care au avut grija ca telefonul sa ajunga in siguranta in mainile noastre. Apoi ne-au fost prezentate cateva din caracteristicile sale care pe mine recunosc ca m-au surprins.

Fata de modelul precedent, S4 vine cu un ecran AMOLED de 5 inch si 441 ppi, oferind o calitate foarte foarte buna a imaginilor. Are o camera de 13 megapixeli si le permite utilizatorilor sa aleaga dintr-o gama larga de moduri de fotografiere:

[list style=”blue”]

  • Dual Shot permite utilizarea simultana a camerei frontale si a celei din spate, utilizatorii putand alege dintr-o varietate de efecte care imbina natural cele doua fotografii.‘Drama Shot’ne permite sa vedem diferite momente ale aceleasi actiuni intr-o singura imagine;
  • Sound and Shot permite captarea momentelor speciale in cea mai fidela forma, inregistrand si sunetele si vocea in timpul fotografierii;
  • Animated Photo le permite utilizatorilor sa transforme un scurt filmulet intr-o fotografie dinamica.

[/list]

Printre functiile care mi-au mai atras atentia se afla si “Air Gesture” cu ajutorul careia poti sa navighezi prin poze, sa schimbi melodia sau sa dai paginile eBook-urilor printr-o simpla miscare a maini, fara sa atingi ecranul. De asemenea “Air View” ofera  posibilitatea de a previzualiza fotografii sau e-mailuri doar planand degetul asupra acestora.

O alta chestie tare e “Group Play”, o functie care le da utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de muzica, documentele si jocurile preferate impreuna cu cei din jur, fara sa fie necesara conexiunea Wi-Fi sau prin retelele operatorilor de telefonie mobila. Isi face el un Hotspot, iar toate telefoanele Galaxy S4 se pot conecta la el.

[divider2]

 

  

[divider2]

L-am butonat si eu un pic si am fost placut impresionat de calitatea materialelor din care e facut. Pare mult mai usor ca S3-ul si poti sa-l tii foarte bine in mana, chiar daca are un ecran de 5 inch.

Mai multe detalii despre functiile noului telefon, precum si specificatiile tehnice, gasiti pe site-ul Samsung.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.