Fotbalul fara matreata

Sambata am avut prilejul de a juca fotbal alaturi de Alexandru Chipciu (Steaua), Stefan Florescu (freestyler, l-ati vazut si la Romanii au Talent) si de Cornel Ilie (solistul trupei Vunk).

Ei au fost capitanii celor trei echipe adunate de Head & Shoulders pentru lansarea noului sampon Sooting Care, iar eu am nimerit in echipa bleu, alaturi de Mircea Mester, Andrei Stanciu, Lucian Marin, George Toma, Cezar Vasile si  avand-ul pe post de capitan pe Stefan Florescu.

S-a jucat pe sistemul de fiecare cu fiecare, iar echipa lui Alex Chipciu s-a dovedit mai buna, chiar daca pe noi ne-a invins cu noroc pe finalul partidei. A fost un prilej bun de facut miscare si de antrenament pentru Echipa Bloggerilor, care se afla in perioada asta in plina activitate, facand parte din grupa Media a Campionatului de Fotbal pentru Companii organizat de Romanian Corporate Sports.

   

Chiar daca sunt dinamovist, l-am menajat pe Chipciu si nu l-am faultat prea tare, chiar daca urma ca a doua zi sa joace in Giulesti impotriva Rapidului. M-am bucurat insa de pofta de joc pe care a aratat-o si de faptul ca nu avea figuri de mari fotbalist. M-a surprins de asemenea si Cornel Ilie, care stie bine si cu mingea, nu numai cu vocea. Din pacate n-a venit insotit si de Antonia pe post de sustinatoare.

Cat despre capitanul nostru, Stefan a aratat ca stie cu mingea si chiar a facut o demonstratie de freestyle inaintea meciurilor. Puteti sa va aratati si voi skill-urile de freestyleri si aveti sansa de a castiga un iPad. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la acest concurs.

  

Foto: Dragos Toader | mai multe poze gasiti pe pagina Inspiring Communication 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.