E-Boda a lansat prima tableta Quad Core: XL400QC

Ieri am fost la evenimentul de lansare a primei tablete romanesti cu procesor Quad Core. Este vorba de XL400QC, cel mai nou model al producatorului E-Boda, care vine echipat cu un procesror ATM7029 de 1,2GHz si cu un ecran de 10,1 inch.

Am fost uimit de faptul ca tabletele au aparut in viata noastra de doar trei ani de zile, pentru ca aveam impresia ca sunt pe piata de mult mai multa vreme. Se produc din ce in ce mai multe si evident se vad din ce in ce mai multe. Cele mai mari vanzari se inregistreaza in ultimele 4 luni ale anului, cand lumea pregateste cadourile de sarbatori.

La noi, piata este destul de mica, dar avem si aici suficient de multi utilizatori de tablete. Eu nu ma numar printre ei si chiar daca am castigat pana acum doua iPad-uri, n-am pastrat niciunul si prefer in continuare sa lucrez de pe un netbook.

Despre tableta celor de la E-Boda nu pot sa zic decat ca se misca foarte bine [e si normal, ca doar d-aia are cel mai performant procesor], arata bine si o poti tine cu usurinta intr-o singura mana. Este si destul de ieftina [ 999 LEI] si reprezinta o alternativa foarte buna pentru cei care isi doresc o tableta.

Mi-a placut si toata ideea din spatele evenimentului de lansare, pe tema “Cei 3 muschetari” si faptul ca produsul nu ne-a fost prezentat printr-un filmulet, ci printr-o sceneta in care Athos, Portos, Aramis, D’artagnan si Mylady ne-au prezentat rand pe rand specificatiile noii tablete.

La final am facut si eu o poza  cu ei :D All for one and Quad Core for all!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.