Din nou pe bicla

Cam tarziu ce-i drept, dar azi am scos pentru prima data anul asta bicla la plimbare. Era cam plina de praf asa ca a trebuit s-o curat un pic si pentru ca aveam cauciucurile usor desumflate, am dat o tura si pana la benzinarie…

Da, la benzinarie pentru ca acolo au pompe de aer si sunt rapid si simplu de utilizat. O sa incerc sa merg saptamana asta doar pe bicicleta si o sa incerc sa ma acomodez cu noile marcaje inexistente pentru pistele de biciclisti.

De asemenea o sa fiu cu ochii in 4 si o sa ma uit dupa locuri propice de amplasare a rastelurilor pentru biciclete, pentru ca asta e una din problemele celor care se deplaseaza pe doua roti in Bucuresti. Impreuna cu iVelo vom incerca sa rezolvam aceast mic inconvenient, dar pentru asta o sa am nevoie si de ajutorul vostru.

As vrea sa-mi spuneti si voi unde credeti ca ar fi potrivit amplasate cateva rasteluri pentru biciclete, iar eu voi inspecta zona si ii voi anunta pe cei de la iVelo sa ia masurile necesare.

Astept propunerile voastre in sectiunea de comentarii.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.