Aprilie este luna PRIME

Dupa ce-a trecut printr-un proces de rebranding si se prezinta acum cu o identitate mult mai prietenoasa si potrivita pentru targetul ei,  PRIME Romania, asociatia studentilor la relatii publice si comunicare, organizeaza in aceasta luna cele mai importante evenimente dedicate comunicatorilor.

In luna aprilie vor avea loc nu mai putin de 4 evenimente marca PRIME, ce vor culmina cu o Gala speciala in care vom sarbatori 16 ani de activitate.

4-5 aprilie – PR&Ad Fair

[divider2]

[column size=”1-2″]

[/column]

[column size=”1-2″ last=”1″]

 

 

PR&Ad Fair, singurul targ de job-uri si internship-uri in PR si Advertising isi deschide portile pentru a cincea oara in perioada 4-5 aprilie 2013, la BCU – Biblioteca Centrala Universitara.

Pe langa targul propriu-zis, la care va asteapta 23 de agentii si organizatii, vor mai avea loc 3 workshop-uri si o conferinta introductiva.

Mai multe detalii pe befair.primeromania.ro.

[/column]

[divider2]

18-20 aprilie – Congresul National al Studentilor la Comunicare

[divider2]

[column size=”1-2″]

[/column]
[column size=”1-2″ last=”1″]

Editia aniversara a CNSC-ului (10 editii) isi propune ca anul acesta ca prin intermediul celor patru conferinte, al studiilor de caz din primele doua zile si al workshop-urilor din cea de-a treia zi sa aduca in fata studentilor conceptul de Brand Experience pentru a fi explicat, dezbatut si exemplificat.

Printre invitati se numara:

  • Adrian Paculea – Division Director, Mercury360 Communications
  • Anca Predus – Brand Communication Director, iLeo
  • Andrei Lascut – Brand Manager Grolsch, SabMiller
  • Mihaela Bourceanu – Account Director, G2 Romania
  • Dragos Musat – Digital Director, Propaganda
  • Ioana Mucenic – Visionary Managing Partner, Pastel
  • Marian Costache – Managing Partener, MVcom.

 

[/column]

Mai multe detalii si inscrieri (pana pe 16 aprilie), pe cnsc.primeromania.ro

[divider2]

[column size=”1-2″]

24 aprilie – PR tea & AD cookies

Conferinta lunara PR Tea & AD Cookies va asteapta luna aceasta la cea de-a 32-a editie pe 24 aprilie (intr-o miercuri, evident).

Tema acestei editii va fi PR-ul de vedete.

Mai multe detalii despre invitati si inscrieri vor aparea in curand pe prtea.primeromania.ro

[/column]

[column size=”1-2″ last=”1″]

26 aprilie – PRIME Quest

Pe 26 aprilie va vrem din nou rapizi si creativi pentru ca va avea loc cea de-a treia editie a evenimentului-concurs PRIME Quest. Participantii vor avea de lucru si in acest an si vor trebui sa descopere indiciile ce-i vor trimite prin cele mai importante departamente din agentiile de PR si Publicitate din Bucuresti.

Mai multe detalii despre inscrieri vor aparea in curand pe primeromania.ro

[/column]

[divider2]

26 aprilie  – Gala PRIME

Tot pe 26 aprilie vom sarbatori 16 ani de activitate alaturi de partenerii nostri, alumni si de toti cei care ne-au fost alaturi in tot acest timp. Va fi o seara festiva in care vom trece in revista tot ce-am facut in acest an si ii vom premia pe cei care ne-au ajutat pana acum.

In plus, mai pregatim si cateva surprize, dar despre care n-am voie sa va zic pentru ca o sa mi-o iau pe coaja de la organziatori.

[divider2]

Eu implinesc anul acesta 4 ani de cand am intrat in aceasta frumoasa asociatie. Am cunoscut aici foarte mult studenti isteti si priceputi intr-ale PR-ulului pe care i-am vazut “crescand” si care acum lucreaza pe la agentii foarte cunoscute de PR si Advertising, mi-am facut multi prieteni si sunt mandru de ce-am realizat impreuna cu ei pana acum.

Le urez mult succes organizatorilor celor 5 evenimente, care au muncit in ultimele 4-5 luni foarte mult si care vor vedea acum rodul acestei munci. Va invit si pe voi la cel putin unul din aceste evenimente pentru a vedea ce pot face “o mana” de studenti pentru alti studenti si pentru industria de PR si Comunicare din Romania.

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.