Foto: Social Media Summit Bucuresti 2013

Ieri am participat pentru prima data la o conferinta Social Media Summit. Am profitat de faptul ca cei de la Revista Biz au pus Bucuresti-ul pe harta SMS-urilor de anul acesta si m-am prezentat inca de la inceput la Howard Johnson pentru primul panel de discutii.

Acesta a inceput cu Marta Usurelu, Redactor-Sef Revista Biz, care ne-a vorbit un pic despre cum sunt vazute companiile in social-media si despre cum sunt vazuti bloggerii in social-media.

Am avut si doi speakeri straini, Luiz Moutinho, Foundation Chair of Marketing University of Glasgow, care ne-a vorbit pe un frumos accent irlandez despre faptul ca in curant social-media nu va mai fi social-media, ci va deveni o parte integrata a activitatilor noastre de zi cu zi, si Michale Koch, Founder & Chief Executive Officer Catalyst Group, care nu s-a simtit foarte bine si a avut nevoie de cateva zeci de minute pentru a reveni pe scena. Nu m-a impresionat prea mult si in afara de a ne “pupa in fund” ca ce tari suntem noi si bla bla, n-a zis mare lucru.

[divider2]

   

   

[divider2]

Printre invitati s-au mai aflat, Alexandru Negrea (care a facut un anunt important), Daniel Enescu,Co-Owner, Daedalus Group, care ne-a prezentat un studiu interesant legat de modul in care interactioneaza romanii cu paginile de Facebook, Bogdana Butnar, Dragos Stanca, Costin Cocioaba si Cristian China-Birta.

Invitatul special al zilei a fost nimeni altul decat “sexy” Pavel Bartos, care a fost foarte simpatic si “cu glumele la el”. El ne-a zis ca bloggerii conteaza pentru unii oameni din Pro Tv si ca ar trebui sa fim mandri de asta.

[divider2]

   

[divider2]

Daca sunteti curiosi sa aflati ce s-a discutat, va invit sa urmariti live-blogging-ul realizat foarte bine de Sabina Cornovac care contine toate informatiile de care aveti nevoie.

Eu mi-am facut un pic de cap cu Canon EOS M-ul din dotare si-am facut cateva poze la aceasta conferita. M-am jucat un pic cu efectele si zic eu ca mi-au iesit cateva poze simpatice.

[divider2]

   

   

   

[divider2]

Dintre hilight-urile de ieri se pune si reintalnirea cu cativa alumni din PRIME Romania, asociatia studentilor la relatii publice si comunicare din care fac parte. Mi-am dat seama ca suntem destui de multi oameni buni care am trecut prin aceasta asociatie si care suntem relevanti pentru industrie. Mi-as dori ca agentiile de PR si comunicare sa fie un pic mai interesate de PRIME si de ce le poate oferi pe viitor #numazic.

Foto: Alin Pandaru cu Canon EOS M | mai multe poze gasiti pe pagina de facebook.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.