Cum a fost la Weekend-ul Portilor Deschise @ Honda Carpati Motor

Astazi am trecut pe la Honda Carpati Motorpentru a testa noul Honda Civic Diesel proaspat lansat luna trecuta in Romania. Am profitat de faptul ca zilele-astea are loc Weekend-ul Portilor Deschise si m-am inscris si eu pentru test-drive cu Civic-ul si cu Honda CR-V.

Din pacate nu mai aveau si Hybrid-ul Honda CR-Z cu care m-am plimbat acum doi ani la un eveniment asemanator, dar m-am multumit cu ce-au avut.  Atmosfera a fost foarte degajata, iar fetele de la receptie m-au intampinat cu zambetul pe buze si mi-au dat sa completez formularul de test-drive.

Am plecat apoi la drum cu un reprezentant de vanzari Honda in dreapta si am facut o tura de Romexpo. Cam putin ce-i drept, dar suficient cat sa-mi fac o prima parere despre cele doua modele noi ale constructorului nipon.

   

Un weekend ar fi ideal de testat o astfel de masina, iar pentru cei care participa in aceste doua zile la test-drive, organizatorii au pregatit si o tombola speciala in care pot castiga o Honda Civic Diesel timp de un weekend.  Tot in cadrul tombolei se dau premii in vouchere pentru a cumpara produse de la Oxette si de la designer-ul Mariana Marin (care a fost de asemenea prezenta la show-room pentru a-si prezenta produsele in fata doamnelor care asteptau barbatii sa testeze masinile).

 

La prima vedere mi-a placut noua Civic si ma bucur intr-un fel ca nu i-au adus mari schimbari de design fata de modelul precedent. Imi pare rau insa ca au renuntat la Honda Civic Type-R si ca au ales sa nu mai mearga pe partea asta de masini sportive. Anul trecut am fost alaturi de Dino (un prieten de-al meu) pe Transfagarasan in Type-R-ul lui si a fost foaaarte tare.  Se aude misto motorul si la noul model si cel mai mult mi-a placut faptul ca bordul era simplu, fara prea multe briz-brizuri.

   

In ceea ce priveste Honda CR-V, pot spune ca fata de Ford Kuga pe care l-am testat acum doua saptamani, mi s-a parut mai spatios. N-are toate “gadgeturile” unui Smart Utility Vehicle, dar este un Sport Utility Vechicle foarte frumos si care pare foarte bun pentru oras. Din nou, in 4-5 km cat a durat testul n-am putut sa-mi fac o parere concreta despre el.

   

Portile sunt deschise si maine la showroom-ul Honda Carpati Motor din Bd. Expozitiei nr. 2 asa ca daca vreti sa testati si voi cele doua modele de la Honda, puteti merge si voi intre orele 12:00 – 17:00.

In plus, daca va pozati in sau langa noua Civic, urcati poza pe wall-ul paginii Honda Carpati Motor si strangeti cele mai multe like-uri, aveti sansa sa castigati un premiu surpriza.

Daca nu vreti sa faceti asta, puteti sa-mi dati mie like, caci eu m-am inscris deja cu aceasta poza:

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.