Esti stresat?

Cum ar fi sa mergi la aeroport, sa treci de check-in, iar in timp ce astepti imbarcarea sa-l vezi pe un tip in fata ta ca citeste un ziar pe care scrie ca esti cautat de politie si ca esti extrem de periculos.

Cum ar fi ca si din difuzoarele aeroportului sa se auda acelasi lucru, dar cu detalii si mai exacte despre cum esti imbracat si ce semnalmente ai. Ba mai mult, pe ecranele televizoarelor sa apara un “breaking news” in care sa se spuna despre tine ca esti un fugar extrem de periculos si sa apara si o poza cu tine acolo.

Toate privirile s-ar indrepta catre tine, iar doi politisti ar veni spre tine… Te-ai simti stresat, nu?

Cam asta e ideea din spatele noii reclame facuta de cei de la Nivea Germania pentru noul lor produs Nivea Deo Stress Protect.

Cam tare, nu? :))

Clip vazut  pe Funmole.com (un site pe care chiar il recomand).

P.S. Se pare ca lui Tunaru i s-a intamplat pe bune :))

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. Similar de stresat am fost cand m-a oprit in aeroport in Einhoven, tocmai terminasem ultima tigara cumparata din Amsterdam si, iti dai seama ce senzatii aveam cand mi-a desfacut tot bagajul si m-a intrebat de fiecare magnetel si tricou impachetat nu stiu cum…. Dar, am scapat! :))

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.