Doua ore printre bloggerite de beauty

Sambata dimineata am petrecut nici mai mult, nici mai putin de doua ore in compania a 6 bloggerite de beauty, la evenimentul organizat de Mona pentru cititoarele blogului ei. Cand m-am oferit sa fiu fotograf habar n-aveam ce avea sa ma astepte.

Oricat de ciudat ar parea, cele 5 invitate au fost chiar punctuale si au ajuns chiar mai devreme cu 5-10 minute la Stephany’s, o brioserie  simpatica din Dorobanti. Au facut cunostinta, s-au pupat, s-au admirat reciproc si a inceput… nebunia.

Fiind un spatiu destul de mic si pentru ca eu trebuia sa surprind aproape fiecare moment, am ascultat cam tot ce-au vorbit fetele. Discutii despre culoarea parului, despre “cum ti-ai pus genele alea false”, despre cum nu trebuie sa amesteci fondurile de ten pentru ca unele au o textura, iar altele au o alta si nu da bine si cate si mai cate.

Partea buna e ca am aflat cateva lucruri utile cu care o sa pot sa dau fetele pe spate la urmatoarele intalniri.

[divider2]

   

[divider2]

S-a lasat si cu cadouri, evident. Ba din partea L’Oreal Paris, ba din partea Flormar si chiar din partea Monei [cu gloss]. Eu n-am primit nimic, ci doar m-am bucurat de mini cupcake-urile de la Stephany’s care sunt foarte foarte bune. Ce-i drept nu stiu ce-as fi putut face eu cu un fond de ten Mat’Magique,  cu un ruj sau cu o oja.

Ca echipament am avut un Nikon D3200 cu care am reusit sa ma inteleg destul de bine, mai ales ca eu nu sunt neaparat un fan al acestor aparate. Am fost insa surprins sa vad ca si invitatele aveau tot Nikon-uri. Ce-i drept nu erau DSLR-uri, ci erau aparate foto compacte, dar care se descurcau si ele foarte bine.

[divider2]

[divider2]

A fost o experienta interesanta si sper ca nu le-am perturbat discutia fetelor prea mult si ca nu s-au simtit intimidate de aparatul meu foto.

Mai multe poze gasiti pe pagina de Facebook From Mona with Gloss, iar mai multe impresii pe blogul Monei.

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. Cel mai bine nu o sa spui NICIODATA ce ai aflat in ziua aceasta pentru a incerca sa dai pe spate o fata. Daca reusesti sa o dai pe spate cu asa ceva mai degraba nu ai nici o treaba cu ea.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.