5 ani in 500 de cuvinte

Nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul. Nu-mi vine sa cred ca au trecut 5 ani de cand am intalnit-o. Nu-mi vine sa cred ca inca mai am momente in care ma mai gandesc la ea. Nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 ani jumate de cand n-am mai vazut-o sau de cand nu i-am mai auzit vocea.

Inca o mai caut cu privirea atunci cand sunt prin multime in drumul spre birou, la metrou, prin locurile pe unde ne plimbam impreuna sau acolo unde-am vazut-o intamplator si acum 3 ani, tot dupa o perioada destul de lunga in care nu ne mai vazusem. Inca mai sper sa o intalnesc accidental pe vreundeva. Inca mai sper…

As vrea sa o intalnesc acum, sa vada cum am crescut si cat de mult m-am schimbat. As vrea sa-i spun ca am fost egoist, dar ca in acelasi timp nu-mi pare rau pentru alegerea facuta. As vrea sa stie ca acest lucru m-a ajutat sa fiu cel de acum si ca sunt mai bun decat eram atunci.  As vrea doar sa o mai vad o data sau sa-mi raspunda la telefon, sa-i mai aud o data vocea si sa-i mai vad o data zambetul acela incredibil de frumos.

Nu cred ca o sa citeasca vreodata asta, dar sper sa o faca intr-o zi. Nu cred ca o sa ma opresc din a spera ca o voi mai reintalni pana cand acest lucru n-o sa se si intample. Nu cred ca am mai simtit asta pentru altcineva pana acum.

Vreau sa stie ca o respect pentru ca isi respecta partea ei de intelegere, dar in acelasi timp ca o urasc pentru asta. Vreau sa stie ca nu mai vreau nimic de la ea. Vreau sa stie ca imi doresc sa fie fericita alaturi de sotul ei. Vreau sa stie ca uneori imi este dor de ea. Vreau sa stie ca am iertat-o si ca am inteles in cele din urma totul.

Am observat ca este persoana despre care am scris cel mai mult pe acest blog si ca mare parte din postarile mele de la inceput aveau legatura cu ea. Am observat ca uneori trebuie sa pui punct pentru a putea merge mai departe. Am observat insa ca uneori unele povesti nu se termina atunci cand pui punct.

Am scris acest articol pentru ca asa am simtit. Am scris acest articol azi pentru ca in mintea mea aceasta data inca mai are semnificatii ascunse. Am scris acest articol pentru mine in primul rand, iar in al doilea rand pentru ea. Am scris acest articol pentru ca voiam sa ma descarc undeva si pentru ca aici e locul in care ma simt cel mai confortabil sa fac asta.

Sper in continuare ca o sa o reintalnesc intr-o buna zi si ca o sa-i spun aceste lucruri si personal. Sper ca nu v-am plictisit cu acest text. Sper ca am reusit sa scriu un text de 500 de cuvinte ca o continuare pentru 5 luni in 50 de cuvinte.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleSimon’s Cat – Feed Me
Next articleInapoi la liceu

Related articles

7 Comments

  1. Oailei, n-am mai vazut de mult pe cineva sa se contrazica de ata de multe ori intr-un text asa scurt. Mi-ar placea sa poti invata din experientele mele, dar stiu ca nu se poate. In final, oricat de mult ar dura, o sa reusesti singurel.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.