10 ani de Peninsula (infografic)

Dupa 10 editii desfasurate langa Complexul Weekend din Targu Mures, Festivalul Peninsula/Felsziget se muta anul acesta langa Cluj-Napoca, pe Valea Garbaului.

Eu am facut cunostinta cu acest festival in 2009, cand a fost probabil cea mai tare editie de pana acum (din punctul meu de vedere). M-am indragostit instant de atmosfera de-acolo, astfel ca am participat si in 2010 si 2011. Din pacae, anul trecut n-am mai ajuns, dar am compensat cu fratele mai mare – Sziget Festival.

Nu stiu inca daca sa ma bucur sau nu ca Peninsula se muta la Cluj, pentru ca imi placea foarte mult locatia de la Targu Mures. In schimb, cred totusi ca este un pas inainte pentru acest minunat festival care sper eu ca va atrage mai multi sponsori si implicit trupe mai bune si evident mai multi participanti. O sa-mi fie dor de complexul Weekend si de strandul care ne racorea diminetile inainte de concerte.

Si ca sa intelegeti ce inseamna Peninsula, va invit sa urmariti urmatorul infografic ce ne prezinta istoria celui mai mare festival de muzica din Romania.

Infografic ralizat de Transindex

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.