Starcraft II: Heart of the Swarm apare pe 12 martie 2013

Cel de-al doilea joc din trilogia Starcraft II se numeste “Heart of the Swarm” si va fi lansat anul acesta, pe 12 martie, la 3 ani distanta fata de predecesorul sau.

Daca “Starcraft II: Wings of Liberty” s-a axat in principal pe rasa terranilor, actiunea desfasurandu-se la patru ani distanta fata de cea din primul Starcraft: Brood War, in anul 2504, de data asta vom intra in lumea zergilor.

Se preconizeaza ca vor fi 20 de misiuni, continuand astfel povestea ce va avea loc la 2 ani dupa evenimentele din WoL. Evident vor aparea cateva unitati noi, astfel ca jocul de multi-player o sa devina mult mai interesant. Pana atunci va las cu filmuletul cu care o sa inceapa Starcraft II: Heart of the Swarm

Mi-au placut intotdeauna filmuletele create de cei de la Blizzard pentru Starcraft, inca de la primul joc din 1998. Personajele si creaturile par foarte realiste si ma tot intreb de ce n-a aparut pana acum un film “Starcraft”. Asa cum am mai zis, in rolul lui Sarah Kerrigan as vedea-o pe Mila Jovovic, iar in rolul lui Jim Raynor pe Robert Downey Jr. 

Poate o sa avem totusi o surpriza pregatita peste cativa ani, dupa ce o sa se lanseze si ultima parte a trilogiei, Starcraft II: Legacy of the Void, care va urmari, evident, rasa protosilor.

   

Pana atunci, eu unul abia astept Heart of the Swarm si sper sa am mai mult timp sa-l joc decat am avut pentru Wings of Liberty. Inca sunt in dubii daca sa-mi cumpar jocul in format digital de pe battle.net sau sa-l cumpar in format fizic (pe netbook-ul meu n-am CD/DVD ROM, deci am nevoie si de un CD/DVD ROM extern).

Ma bucur ca cei de la Blizzard s-au pus pe treaba, iar dupa cele 2 mega lansari de anul trecut, Diablo III si World of Warcraft: Mists of Pandaria,  ne pregatesc si anul acesta ceva.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.