Episodul din Dexter’s Laboratory pe care nu l-ai vazut niciodata

Dupa mai bine de 10 ani de la ultimul episod din Dexter’s Laboratory, se pare ca a fost gasit un episod care n-a fost dat la TV niciodata. Motivul este destul de simplu, caci acesta contine o serie de cuvinte vulgare.

Generatia anilor 90′ cu siguranta a urmarit la un moment dat desenele animate de pe Cartoon Network, iar Dexter’s Laboratory a fost unul dintre ele. Multi dintre noi inca ne mai uitam [fie pe Boomerang, fie pe internet], dar niciunul dintre noi n-a vazut acest episod pana acum.

In acest episod Dexter construieste o masinarie cu ajutorul careia vrea sa scoata comportamentul lipsit de maniere al lui Dee Dee din aceasta, pentru a putea lucra in liniste la experimentele sale. Insa cum lucrurile nu ies niciodata cum le planuiesti, situatia degenereaza si astfel ne trezim cu doua perechi de Dee Dee si Dexter, unii foarte nesimtiti, iar ceilalti foarte politicosi.

Mai departe va las pe voi sa urmariti:

Nu pot sa zic ca e chiar cel mai reusit episod din Dexter’s Laboratory, dar sincer ma bucur ca am dat de un episod pe care nu-l mai vazusem pana acum. Pe celelalte cu siguranta le-am vazut de cel putin 10 ori fiecare pana acum.

Serialul de desene animate Dexter’s Laboratory a fost creat in 1995 de catre Genndy Tartakovsky, cel care ne-a facut copilaria fericita si cu alte seriale precum The Powerpuff Girls, Samurai Jack sau Star Wars: Clone Wars. Cea mai recenta animatie a sa, Hotel Transylvania, a fost nominalizata la Globurile de Aur 2013 pentru cea mai buna animatie.

Revenind la Laboratorul lui Dexter, acest serial a avut premiera pe 28 aprilie 1996, asta dupa ce in 1995 au rulat 3 episoade pilot pe Cartoon Network pentru a “testa piata”. In total au fost 76 de episoade, impartite in 4 sezoane care au rulat in perioada ’96 – ’98 (primele doua) si 2001-2004 (ultimele doua).

Discutii despre episodul “Rude Removal” au existat inca de la inceput, dar acesta n-a fost difuzat niciodata la TV, din cauza limbajului vulgar chiar daca era cenzurat. A fost insa prezentat pe la diverse festivaluri de animatie. Pentru ca cererea a fost destul de mare, iata ca in aceasta saptamana a aparut pe canalul de youtube al televiziunii Adult Swim.

Ce parere aveti despre acest episod? Va bucurati ca ati vazut un episod pe care nu-l mai vazuserati niciodata? Credeti ca ar fi trebuit sa-l difuzeze la TV sau e prea “porcos” ?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.