The Hobbit – AMR 7 zile

Ne mai despart 7 zile de premiera celui mai asteptat film al acestui an: The Hobbit – An Unexpected Journey.

Fanii trilogiei “The Lord of The Rings” sunt deja familiarizati cu povestea scrisa de J.R.R. Tolkien in 1937 si sunt convins ca abia asteapta si ecranizarea acestei carti. Actiunea din The Hobbit se desfasoara cu 60 de ani inainte de cea din “Stapanul Inelelor” si ne prezinta povestea lui Bilbo Baggins care, impulsionat de Gandalf (cel gri) pleaca in aventura vietii lui.

 

Filmul este regizat de acelasi Peter Jackson care reusea in 2001, 2002 si 2003 sa lanseze una din cele mai tari trilogii din cinematografie. Si Hobbit-ul o sa fie impartit in 3 filme, astfel ca in urmatorii doi ani ne asteapta si pe noi o aventura de neuitat prin intermediul acestei trilogii.

Datele de lansare pentru cele 3 filme sunt:

[list style=”blue”]

  • The Hobbit – An Unexpected Journey – 14 decembrie 2012
  • The Hobbit – The Desolation of Smaug – 13 decembrie 2013
  • The Hobbit – There and Back Again – 18 iulie 2014

[/list]

Iata si trailerul pentru primul film din trilogia The Hobbit:

Asadar,a mai ramas doar o saptamana pana la marea premiera, iar biletele au inceput deja sa se puna in vanzare. The Hobbit o sa fie disponibil si la IMAX 3D la Cinema City, astfel ca vom avea ocazia sa-l urmarim la cea mai inalta calitate si sa vedem care e diferenta dintre filmele 3D filmate la 24 fps si cele filmate la 48fps.

Pana atunci, eu fac un maraton de Lord of The Rings in aceasta noapte, ca sa ma pregatesc cum se cuvine de marea premiera. Urmeaza 11 ore de pure epicness.

Voi cum va pregatiti de The Hobbit?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

    • @bbcversus: si noi tot extended :)) l-am mai revazut de foarte multe ori insa pana acum niciodata unul dupa altul :D abia astept..

      cat despre The Hobbit, chiar sunt curios de diferentele de frame-rate. Peter Jackson zice ca ar fi mult mai clar :D

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.