Anul asta sunt ajutorul lui Mos Craciun

Incepand de ieri si pana pe 21 decembrie, in Baneasa Shopping City,  la parter, in zona Town Square, in cadrul Casei lui Mos Craciun  se afla o cutie cu numele meu pe ea.

Care-i faza cu ea? 

Ei bine, anul acesta m-am imbracat in verde, mi-am pus caciula de spiridus si m-am transformat in ajutorul lui Mos Craciun. Misiunea mea este sa strang cat mai multe carti si jucarii pentru copii de la Hospice Casa Sperantei. Asadar, va invit pe toti, prieteni, cititori, hateri, sa mergeti in Baneasa Shopping City si sa donati carti si jucarii in cutia special amplasata acolo. Are numele meu pe ea, precum si adresa blogului, asa ca n-aveti cum s-o ratati.

Daca nu puteti sa ajungeti acolo, aveti si varianta de a lasa aceste donatii la sediul 2active PR, din str. Viitorului, nr. 14 sau vorbim si stabilim sa ne intalnim personal [ma gasiti pe mail oricand]. O sa ne asiguram ca toate lucrurile stranse vor ajunge la Mos Craciun, iar acesta le va oferi copiilor de la Hospice Casa Sperantei de Craciun.

Impreuna avem puterea de a face cativa copilasi fericiti acum de sarbatori!

Ce zici? Te bagi?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.