Urma – ca de obicei, neobisnuit

Miercuri seara m-am intors in biserica mea preferata (aka. The Silver Church Club) pentru un nou concert Urma. Confesiunile publice s-au transformat de aceasta data intr-un concert obisnuit de neobisnuit.

Chiar daca clubul n-a fost arhiplin ca in alte dati asta nu i-a impiedicat pe cei de la Urma sa ne ofere un spectacol frumos si poate de neuitat pentru unii. Pentru ca am avut aparatul foto al lui Andrei la mine n-am ratat ocazia de a face si eu cateva poze, mai ales ca mi-era dor sa pozez la concerte. Sper ca nu mi-am iesit prea rau din mana si ca o sa va placa fotografiile realizate de mine.

[divider2]

 

   

   

[divider2]

Asa cum am zis si in titlu si asa cum a fost promovat si concertul, am avut parte de ceva neobisnuit, pentru ca asa se intampla de obicei de la show-urile sustinute de Urma. Am avut parte de o varianta pop “auto-tune” a piesei “Terminus”, pe care o puteti asculta mai jos un pic, gratie prietenilor de la mahmur.info, si am avut parte de o revenire pe scena alaturi de Urma a lui Catrinel Bejenariu (actuala solista de la Butterfly in My Stomach), care a cantat alaturi de ei doua piese.

Mi-a placut ca au cantat mai multe piese de pe primele doua albume (“Nomad Rhymes” – 2004 si “Anger as a Gift” – 2005) si ca am auzit live piesa “After all”, una din preferatele mele de pe albumul lor de debut. N-au lipsit evident nici piesele de pe viitorul album “Lost End Found” – “Terminus”, “Cine iubeste si lasa” sau “All wrong”.

[divider2]

 

[divider2]

Inca de cand am ajuns la concert m-am pus in fata scenei si n-am putut sa nu observ iPad-ul pe care l-a avut Mani in fata pe toata durata concertului. Desi sunt convins ca la un moment dat citea versurile unor melodii de-acolo, la sfarsit ne-a facut o surpriza si ni l-a aratat pe fiul sau, Manu, care luna viitoare va implini un an.

[divider2]

   

[divider2]

Dupa concertul asta nu pot sa spun decat ca astept cu nerabdare albumul “Lost End Found”, cu care ne tot “ameninta” cei de la Urma de cand s-au reunit in 2009.

Mai multe poze gasiti pe pagina mea de facebook | au mai scris – Hristo, HaiHui.biz si mahmur.info

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleImi plac oamenii ambitiosi
Next articleLondon baby

Related articles

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.