Experienta VIP la Grand Cinema Digiplex

Saptamana trecuta m-am simtit ca un adevarat VIP la vizionarea noul film din seria James Bond – Skyfall, la Grand VIP Studios la cinematograful din incinta mall-ului din Baneasa.

Despre film nu prea are rost sa vorbesc ca s-a tot vorbit in ultima perioada. N-a fost nici prea-prea, nici foarte-foarte asa ca nici n-o sa-l laud, nici n-o sa-l critic.

Azi o sa va vorbesc despre experienta VIP la Grand Cinema Digiplex pentru ca poate printre voi se gasesc cativa care isi doresc sa vada un film intr-o atmosfera cu adevarat speciala.

In primul rand, uita de scaunele clasice de cinema. Aici ai ocazia sa urmaresti filmul preferat dintr-o canapea foarte confortabila, imbracata in intregime in piele ecologica. Chiar daca acestea sunt “proiectate” pentru doua persoane, din experienta va zic ca incap chiar si 3 pe o canapea. Daca filmul e prea plictisitor, exista totusi riscul ca te ia somnul foarte repede.

Despre imagine si sunet n-are rost sa va mai zic ca sunt de cea mai buna calitate. Ar fi chiar culmea sa nu fie asa, mai ales ca asta este un serviciu premium. Si daca tot vorbim de asta, ar trebui sa stiti ca pretul  biletului include o gama variata de bauturi & mancare proaspat gatita, lounge separat cu receptie, garderoba, bar privat, zona pentru fumatori si nu in ultimul rand Wi-Fi.

In plus, nu trebuie sa stai la coada pentru bilete, pentru ca exista un birou special de receptie la etajul 1, numit Concierge.  Salile VIP Studios se adreseaza doar clientilor peste 18 ani (cu exceptia petrecerilor pentru copii pre-rezervate). Minorii vor fi insotiti de un adult.

Biletele costa 60 RON, de luni pana vineri ora 17:00 sau 95 RON, de vineri dupa ora 17:00 pana duminica. Studio-urile VIP se pot inchiria si pentru proiectii private, iar pretul difera in functie de ora si de ziua saptamanaii.

Programul filmelor care ruleaza la Grand VIP Studios il gasiti pe grandvipstudios.ro dupa ce va faceti cont. Ca un mic insight, saptamana asta este disponibil doar Skyfall.

Pe final de articol va las cu o alta parere despre experienta VIP de la Grand Cinema Digiplex, venita din partea stimabilei domnisoare care m-a insotit la film saptamana trecuta.

Sa vezi un film cu James Bond si sa te simti ca acasa intr-un cinema e lucru mare. Incepi seara cu un drum linistit pana la cinema, iti iei biletele si mergi in salonul VIP, unde intalnesti doar personalitati. Treci peste faptul ca la 2 pasi de tine sta X, cantaretul preferat din adolescenta, sau Y, unul din oamenii care iti face ziua mai buna cand ii citesti blogul, si faci small talk cu cei pe care ii cunosti.

Te pregatesti sa intri in sala… Well, well, canapele ca la tine acasa, lumanarele pentru a crea o atmosfera… romantica?! (neah, nu prea merg lumanarelele la un film de actiune) si cativa domni amabili care te intreaba daca mai vrei popcorn sau refill la bautura (as vrea si eu sa am parte de un serviciu de refill acasa). Per ansamblu, senzatia de VIP te cucereste indiferent cu cine esti si parca, parca, data viitoare ti-ai cumpara bilete VIP numai ca sa fii tratat ca un star.

A fost dragut sa te simti pentru o seara ca o Cenusareasa moderna si sa adaugi in album o seara frumoasa petrecuta alaturi de oameni frumosi.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.