Vocile Romaniei canta pentru Victor Cristian

Vineri 26 octombrie 2012, Tonka Soul Caffe din Bucuresti va fi gazda unui concert caritabil pentru Victor Cristian, in varsta de doar 3 luni, diagnosticat cu Anomalie de intoarcere venoasa pulmonara, stenoza aortica subvalvulara.

Cu alte cuvinte venele care ii alimenteaza plamani i se ingusteaza si acestia nu sunt irigati pentru a putea oxigena normal creierul si celelalte organe. Din acest motiv, el nu poate face efort, pentru ca orice fortare ii poate fi fatala.

Are insa sansa de a fi vindecat printr-o operatie programata pe 2 noiembrie 2012, dar care costa 35.000 de euro. Nu este o suma foarte mare, dar daca punem fiecare cate putin, cate putin, poate reusim sa strangem suma necesara operatiei lui Victor si sa-i oferim sansa la un viitor normal.

Puteti dona bani in conturile:

IBAN RON: RO51RNCB0265106082040001;

IBAN EUR: RO37RNCB0627106082040001;

BCR Sucursala Horezu | Ambele conturi sunt deschise pe numele Cirstea Elena Cristina

sau adresa cont PAYPAL  – c.carstea@yahoo.com.

Vineri seara, incepand cu ora 22:00,  in Tonka Soul Caffe va avea loc un concert caritabil la care vor participa  o parte din solistii sezonului trecut de la emisiunea “Vocea Romaniei” si anume: Marian Vasilescu, Dragos Chircu, Cristian Sanda, Robert Patai, Alexandra Craescu, Alina Dinca, Ana Odagiu, Cristina Vasiu, alti interpreti precum Cristi Dumitrascu (Circa Sapte), DJ Harra si altii… .

Vor fi de asemenea si cateva numere de dans cu Trupa Zen Crew (Street dance), Gabriela Ivan si Adrian Pascalin(Scoala de dans Salsa con Sabor), Adina Cristian, Raluca Radulescu si multi altii…

Intrarea va fi 20 de lei, iar banii stransi vor fi alocati pentru a acoperi toate costurile operatiei lui Victor Cristian programata in data de 2 noiembrie 2012. Evident, puteti dona chiar mai mult decat scrie pe bilet!
Pentru mai multe detalii, ii puteti contacta pe Facebook pe  Cirstea Elena Cristina, Carstea Catalin sau Elena Irina Spilca sau pe adresele de email(messenger): c.carstea@yahoo.com sau cry.carstea@yahoo.com.
Organizator: Elena Irina Spilca, Marian Vasilescu si Tonka Soul Caffe
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

  1. Cu ce drept iti permiti domnisoara sa vb despre diagnosticul copilului nostru care intre timp din cauza unor oameni cum esti tu a murit pe 01.11.2012? Inainte sa te apuci sa comentezi mai bine ti-ai taia degetele. Sa-ti fie rusine!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.