Rammstein revin la Bucuresti

Primul nume confirmat pentru editia din 2013 a Rock the City este Rammstein. Nemtii vor concerta pentru a doua oara la Bucuresti pe 28 iulie la Romexpo.

I-am vazut si in 2010 la Sonisphere tot la Romexpo si au facut un show foarte foarte tare.  Concertul din 2010 a fost unul din cele mai tari concerte la care am participat vreodataAbia astept sa-i revad, poate de data asta ajung chiar prin primele randuri, ca sa-mi “parlesc” un pic sprancenele.

Festivalul Rock the City 2013 va avea loc in perioada 27-28 iulie, iar organizatorii promit ca vor anunta si alte nume tari in perioada urmatoare. Pana atunci, aflam ca incepand de maine se pun in vanzare biletele, iar primele 2.000 vor beneficia de o reducere de 20%.

Acestea se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro

Voi pe cine ati vrea sa mai vedeti la Rock the City 2013?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.