Saptamana trecuta am participat la PUMA Creative Party – Love thy Planet, acolo unde am avut ocazia sa-mi personalizez un tricou folosind tehnologia  Inkodye®.

Este vorba de un colorant-vopsea special, produs de cei de la Lumi, care se activeaza la lumina naturala a soarelui. Practic este singura vopsea din lume sensibila la lumina, ceea ce permite oricui doreste, sa-si “printeze” fotografiile pe textile, creand astfel un produs unic.

Pentru ca n-am gasit o poza care sa-mi placa atat de mult incat s-o pun pe tricou, mi-am folosit skillurile invatate acum 3 ani la #ArtTweetMeet si mi-am creat propriul tricou cu Pandutzu, cu mesajul aferent – Never say NO to a Panda.

Pentru ca n-aveau si culoarea neagra si pentru ca n-am vrut sa amestec culorile, am ales cea mai inchisa dintre cele disponibile, astfel ca ursul meu a devenit primul Panda albastru din istorie. A fost interesant de lucrat cu Inkodye pentru ca initial vopseaua era transparenta si abia dupa ce intra in contact cu lumina soarelui se colora.

 
Poze facute cu Asus Padfone

Recunosc, nu sunt cel mai creativ om din lume cand vine vorba de desenat asa ca accept criticile pentru “hidosenia” desenata de mine. Altii s-au dovedit mai priceputi si-au castigat 2.000 de euro si tin sa-i felicit cu aceasta ocazie.

Puteti sa castigati si voi 2.000 de euro daca participati la concursul PUMA Love thy planet. Tot ce trebuie sa faceti este sa uploadati o poza cu ceea ce iubiti voi la planeta noastra sau cu ceea ce ati vrea sa conservati [o poza cu un Panda de exemplu – nu cu mine].

Regulamentul oficial il gasiti aici, iar mai multe detalii despre concurs gasiti direct pe site.

Mai multe poze de la eveniment gasiti aici.

Un comentariu

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.