Dau o invitatie dubla Biloxi Blues

Pe 22 octombrie 2012, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti va avea loc o noua reprezentatie a spectacolului Biloxi Blues, de Neil Simon, in regia Iarinei Demian.

Acesta este unul din cele mai jucate spectacole de pe Broadway, iar primul spectacol din Romania a avut loc in 2006. De-atunci si pana acum a adunat sute de spectatori in salile de spectacol, atat in Bucuresti la Teatrul de Comedie, cat si in amplul turneu prin tara desfasurat in 2007.

Din distributie fac parte Tudor Chirila, Andrei Serban, Bogdan Cotlet, Dan Radulescu, Mircea Postelnicu, Paul Ipate, Radu Iacoban, Ioana Barbu si Stefana Samfira.

N-am apucat sa vad acest spectacol pana acum, iar dintre piesele lui Tudor Chirila am vazut doar “O lume pe dos” anul trecut de ziua mea. De data asta nu-l mai ratez si va iau si pe voi cu mine pentru ca ofer o invitatie dubla la acest spectacol.

Tot ce trebuie sa faceti e sa-mi lasati un comentariu la acest articol in care sa-mi spuneti:

“Cum ar arata o zi de armata ideala?”

Concursul incepe acum si dureaza pana vineri, 19 octombrie ora 17:00.Castigatorul va fi ales prin random.org dintre cei care vor raspunde la intrebare.

Va rugam sa nu participati la concurs daca nu puteti ajunge la eveniment si de asemenea sa lasati o adresa de e-mail valida pentru a raspunde in eventualitatea in care castigati!

Mult succes!

[divider2]

Spectacolul “Biloxi Blues” este o coproductie artEST, ArCub si Teatrul de Comedie.
Daca nu vreti sa stati la mana norocului, pentru piesa de pe 22 octombrie, biletele se pot achizitiona de pe bilete.ro sau prin e-mail catre gabriela.cotet@agentiadevise.ro. Pretul unui bilet este de 60 de lei.
[divider2]
Update:
Castigatoarea este gabriela! Te rog sa-ti verifici adresa de e-mail pentru a afla cum poti intra in posesia invitatiei.
Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

14 Comments

 1. Plina de zambete, cu soldati stransi la popota jucand carti si mult mult soare, cam asa ar arata in imaginatia mea o zi ideala din armata.

 2. Avand in vedere ca regulile in armata sunt destul de stricte,ziua ideala in mintea mea ar fi plina de voie buna,mancare buna si fara prea multe ordine. O zi in care soldatii sa fie lasati mai liberi. :)

 3. Ei bine,in viziunea mea o zi de armata ideala ar fi o zi cand gradele militare ar disparea,cand indiferent ce pozitie ocupi pentru o zi ai fi egal cu toti ceilalti .

 4. As zice ca fara instructie, sau si mai bine, ar urla vantu-n dormitoare pentru ca e zi de liberare pentru toata unitatea.

 5. Cred ca o zi de armata ideala ar fi alaturi de curva regimentului. Cam asa cum zicea Chirila pe vremuri:

  am sa ma-ncolacesc in jurul tau
  si-am sa te sfasii intr-un sarut
  incet, incet nu vei mai rezista
  te vei tranti cu mine la pamant
  si intr-un sfert de ora vei uita
  de toata viata ta…

 6. O zi ideala de armata este aceea in care soldatul, dupa multe luni de militarie ar primi vizita iubitei sale, care ar veni de acasa cu tot felul de bunatati si, nu in ultimul rand, cu foarte multa iubire de daruit. :)

 7. O zi ideala in armata ar fi aceea in care soldatii ar putea uita pentru o clipa ca sunt acolo: totul s-ar transforma radical:soarele si-ar trimite razele prin parinti si iubita, atmosfera ar deveni una calda, ca acasa, iar ziua aceea ar parea mult mai lunga, desfiintand mitul cum ca lucrurile frumoase trec repede:)

 8. Deci nu cred..ce noroc am,acum am aflat ca e pe 22 Biloxi Blues..am dat un search pe google si am ajuns aici :)) just my luck,eh lasa ca lucrurile frumoase nu vin intotdeauna gratis.

 9. Eu vad ziua ideala in armata cam asa:
  Un gratar cu colegii mei de suferinta, o bere rece, dupa aceea trageri cu arma in sticlele de bere si un SDV (somn de voie) pana seara cand ne pregatim sa plecam cu uniformele pe noi in club. A, am uitat ce era mai important! Superiorii sa spele WC-urile si noi sa fim sefii!

 10. Update:

  Castigatoarea este gabriela! Te rog sa-ti verifici adresa de e-mail pentru a afla cum poti intra in posesia invitatiei.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.