Cea mai mare pauza a lumii

Se spune ca pauzele lungi si dese sunt cheia mariilor succese (nu succesuri bah), dar ce se intampla atunci cand toata lumea ia o pauza in acelasi timp?

Ei bine, nu stiu, dar se pare ca asta vor sa afle cei de la Kit Kat care organizeaza astazi “World’s Biggest Break” si ne indeamna pe toti sa luam o pauza de la activitatile zilnice si sa zambim cu ajutorul filmuletelor postate in aplicatia de Facebook.

Pentru a promova aceasta campanie, cei de la Nestle mi-au trimis la birou un bax de Kit Kat. 

Si cum eu nu sunt egoist de fel, am inceput sa impart pauze colegilor de birou care s-au aratat foarte bucurosi si totodata zambitori. Mission Accomplished!.

Apoi, marti seara, la sedinta de board alaturi de colegii din PRIME Romania, intr-unul din momentele mai tensionate ale discutiei, le-am zis ca e momentul pentru o pauza si astfel cu totii s-au relaxat si discutiile au mers mai usor dupa ce-am savurat fiecare cate-o bucatica de Kit Kat.

[frame align=”center”]

[/frame]

Nu pot sa spun ca eram un consumator inrait de Kit-Kat inainte, dar dupa cadoul surpriza pe care l-am primit, chiar o sa cumpar mai des, asta ca sa mai inlocuiesc Snicker’s-ul, Mars-ul si Bounty-ul… putina diversitate nu strica, iar Kit-Kat are un gust chiar bun. Btw, Twix nu-mi place deloc!

Asadar, va invit sa sarbatorim cu totii astazi cea mai mare pauza a lumii si sa savuram cate-un Kit-Kat :))

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.