Povestea jucariilor LEGO

Sunt convins ca foarte multi dintre cei care citesc aceste randuri s-au jucat atunci cand erau mici cu LEGO.Ne-au dezvoltat imaginatia, ne-au provocat dureri imense atunci cand calcam din greseala pe ele.

Dupa parerea mea jucariile LEGO sunt una din cele mai tari inventii din toate timpurile. Nu stiu cum mai sta situatia acum si cat de interesati mai sunt cei mici de aceste figurine de plastic cu ajutorul carora puteam construi orice, dar sper ca sunt la fel de bine privite si ii ajuta in continuare sa-si dezvolte imaginatia si, de ce nu, chiar si spiritul antreprenorial.

Povestea acestor jucarii a inceput in urma cu 80 de ani, in atelierul unui tamplar danez, pe numele sau Ole Kirk Christiansen. Ambitia sa de a face produse de calitate l-a adus in punctul in care-a reusit sa inoveze lumea jucariilor pentru copii.

Dar mai bine va las sa descoperiti singuri povestea, prin intermediul acestui clip facut de cei de la LEGO.

Ma bucur ca am avut ocazia prin intermediul acestui filmulet sa aflu si povestea din spatele acestor jucarii. Sper ca v-a placut si voua…

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.