Hai sa ascultam in premiera noul album Green Day – ¡UNO!

In seara asta avem ocazia sa ascultam in premiera absoluta primul album Green Day din trilogia ¡UNO! – ¡DOS! –  ¡TRE!, care va fi lansat oficial saptamana viitoare, pe 25 septembrie.

[column size=”3-5″]

Din 1990 si pana acum, formatia Green Day a lansat nu mai putin de 8 albume, iar acum vin cu ceva inedit, o trilogie de albume care va fi lansata incepand de saptamana viitoare dupa cum urmeaza:

[list style=”green”]

    • ¡UNO! – 25 septembrie 2012
    • ¡DOS! – 13 noiembrie 2012
    • ¡TRE! – 15 ianuarie 2013

[/list]

Au lansat deja cateva piese de pe primul album, unele dintre ele beneficiind chiar si de videoclipuri. Imi place sound-ul de pe ¡UNO! pentru ca ma duce un pic la perioada de glorie a celor de la Green Day si anume albumul Dookie.

Puteti urmari videoclipurile deja lansate apasand pe link-urile din dreptul pieselor din dreapta. Daca vreti sa ascultati tot albumul inaintea tuturor, va invit in seara asta la Pre-Listening Party.
[/column]

[column size=”2-5″ last=”1″]

Green Day – ¡UNO! 

[list style=”red”]

[/list]

[/column]

[divider2]

Totul se va intampla in club Panic! din Bucuresti – Strada Academiei nr. 19. [fostul Control], incepand cu ora 21:00 gratie celor de la Radio Guerrilla si Green Tree Records.

Intrarea libera!

P.S. A scris si Citadinul despre noile videoclipuri de la Green Day.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.