Emotia primei zile de scoala

Ieri m-am trezit foarte de dimineata pentru ca am fost din nou la scoala, la fel ca in prima zi de acum 17 ani. Am retrait emotiile “primei zile” de scoala, alaturi de elevii clasei 0 A pregatitoare de la Scoala Generala nr. 200 din Bucuresti.

Acum sa nu credeti ca m-am dus la agatat pustoaice de la grupa pregatitoare… am fost fotograf pentru Ceata lui Pitigoi care a pregatit un moment special pentru pustii proaspat intrati in ciclul primar.

[divider2]

[divider2]

Clasa 0 a fost introdusa de anul acesta si a mutat practic grupa pregatitoare de la gradinita la scoala generala. Nu stiu daca e o initiativa buna sau nu, dar sper sa aiba rezultate pozitive in dezvoltarea noilor generatii.

Am simtit din nou emotia primei zile de scoala atunci cand i-am vazut pe acei copii asezati frumos in banci, asteptand indicatiile doamnei invatatoare. Parintii cred ca erau mai emotionati decat cei mici si cu greu i-am vazut despartindu-se de odraslele lor.

Ceata lui Pitigoi i-a invatat pe copii sa danseze pe cateva melodii foarte cunoscute, a impartit baloane celor mici si chiar i-a pictat pe fata sau pe maini pe unii dintre ei. A fost ca o mica serbare de inceput de an, in care copii s-au si distrat, dar au si invatat cateva lucruri noi.

[divider2]

   

[divider2]

Mi-a placut experienta de ieri si faptul ca a trebuit sa infrunt traficul infernal de dimineata n-a mai contat la finalul zilei. Cei mici mi-au dat o energie si o buna dispozitie care m-a tinut pana tarziu in seara.

Legat de Ceata lui Pitigoi ar trebui sa stiti ca zanitele sunt gata sa transforme orice petrecere/serbare intr-o experienta de neuitat pentru cei mici.

[divider2]

 

[divider2]

Body-painting, dansuri, cantece pentru copii, ateliere tematice, precum si diverse momente artistice sunt doar cateva din serviciile pe care Ceata lui Pitigoi le poate oferi. 

Dar mai bine va las pe voi sa descoperiti direct de la sursa pe ceataluipitigoi.com sau pe pagina lor de Facebook.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.