Cum a fost la lansarea SuperJeans .ro

Nu obisnuiesc sa merg la evenimentele fashion, dar saptamana trecuta am raspuns afirmativ invitatiei celor de la SuperJeans.ro la un Autumn Party in Energiea Pub.

De ce am facut asta?

In primul rand din curiozitate pentru ca dupa cum am spus si mai sus nu mai participasem la astfel de evenimente, iar in al doilea rand pentru ca port blugi aproape zilnic [mai putin cand merg cu bicicleta sau nu ies din casa] si intr-un fel ma simteam in targetul acestui eveniment.

Ce s-a intamplat acolo?

Ne-am cunoscut intre noi… adica noi bloggerii si jurnalistii de fashion cu cei de la SuperJeans.ro. L-am ascultat pe CEO-ul companiei, Bo Bech-Nielsen, care are o trupa foarte misto si un sound ce ma ducea cu gandul la Dire Straits, dar si pe Moonlight Breakfast, o trupa care imi place foarte mult si care are un potential imens.

M-au cucerit la concertul de lansare al albumului “Shout” de fix acum doua luni si m-au convins sa-mi cumpar pe loc albumul. Mai intra din cand in cand in heavy rotation in masina. Maine seara lanseaza un nou single – Hard Times – asa ca daca sunteti curiosi puteti sa-i vedeti live in Fabrica de la ora 22:00.

Am castigat o pereche de blugi!

Pe langa concerte si socializare, am avut ocazia sa ne si jucam “Whack the nerd”, adica un fel de “Whack the weasel” numai ca totul se desfasura pe un ecran cu touch-screen. Primii trei care reuseau sa adune cele mai multe puncte castigau o pereche de jeans din partea SuperJeans.ro .

 

Dupa cateva incercari si dueluri cu bunescu, am reusit sa obtin un punctaj suficient de bun incat sa prind podiumul, asa ca de saptamana viitoare daca ma vedeti cu o pereche de blugi noua, o sa stiti de unde o am.

Ce e SuperJeans.ro?

V-am vorbit despre lansare, dar nu v-am zis si cu ce se ocupa oamenii astia.SuperJeans.ro este un magazin online care pune la dispozitia clientilor o gama variata de jeansi, tricouri, pantaloni și jachete, atat pentru femei, cat si pentru barbati, marca Levi’s si Cheap Monday’s.

“Cum adica sa-mi cumpar blugi online? Nu tre’sa-i probez inainte?” ati putea zice acum. Ei bine, aceasta nu este o problema, pentru ca odata ce ti-ai ales si comandat un produs, acesta este livrat gratuit, iar in cazul in care nu ti se potriveste il poti returna de asemenea gratuit. Practic probezi de-acasa si daca iti vine bine, daca nu, il trimiti inapoi.

[frame align=”center”]

[/frame]

Intr-o era a vitezei cred ca aceasta initiativa este destul de buna si te scapa de drumuri lungi si obositoare prin magazine.

 Asadar va invit pe SuperJeans.ro sa aruncati o privire la produsele disponibile si chiar sa profitati de reducerile de sezon. Mai multe poze de la petrecerea de saptamana trecuta gasiti pe blogul SuperJeans si pe pagina lor de Facebook.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.