Cel mai tare public de la un concert

Pentru ca Simona a scris azi de cat de important e publicul de la un concert si cat de mult conteaza emotia pe care o transmite artistul atunci cand este pe scena, m-am gandit sa va arat unul din clipurile mele preferate de la un concert.

Se intampla in 2009, la Oxegen Festival in Irlanda, iar pe scena erau scotienii de la Snow Patrol. Atmosfera si modul in care i-am auzit cantand pe cei prezenti au constituit unul din motivele pentru care am fost anul trecut la acest festival.

De fiecare data cand ma uit la acest clip mi se face pielea de gaina si imi pare nespus de rau ca n-am fost acolo.

Desigur, sunt convins ca pe Internet sunt alte zeci de concerte in care publicul a fost exemplar, iar exemplul dat de Simona intra si el in categoria “public de nota 10”. De Robbbie la Knebworth n-are rost sa mai zic ceva… .

Inca astept ca si in Romania sa avem un astfel de public, care sa fie “trup si suflet” alaturi de artist. Am vazut cateva incercari la Red Hot Chili Peppers si chiar si la concertul Lara Fabian de la Bucuresti…

Voua care vi s-a parut cel mai tare public de la un concert?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.