Care este cel mai promitator brand romanesc?

Cea de-a treia editie a programului “Cel Mai Promitator Brand Romanesc” a fost lansata zilele-astea si se adreseaza companiilor/afacerilor romanesti care pot castiga astfel un proiect de branding gratuit.

Aceasta editie aduce un element nou, distinctiv, reprezentat de Medalia Cel Mai Promitator Brand Romanesc. Ea reprezinta recunoasterea si aprecierea adusa de juriul competitiei unor branduri romanesti cu potential mare de dezvoltare. Beneficiul major il reprezinta expunerea in media, un element important pentru cresterea favorabilitatii in fata altor branduri.

Dintre participanti, Medalia poate fi acordata cate unui brand din fiecare categorie. Medaliatii vor putea utiliza distinctia pe ambalaj, pe website si in alte materiale de comunicare.

Companiile romanesti se pot inscrie in competitia pentru un program de branding prin completarea formularului de aplicare , chiar incepand cu saptamana curenta.

Cel Mai Promitator Brand Romanesc este un demers initiat de Seed Consultants, partener exclusiv Landor Associates in Romania.

Obiectivul acestui program este:

[list style=”blue”]

    • sa creasca notorietatea industriei romanesti de consultanta de brand si a rolului semnificativ pe care branding-ul il are in succesul oricarei afaceri;
    • sustinerea dezvoltarii brandurilor romanesti de valoare.

[/list]

Regulamentul competitiei si toate detaliie pentru inscriere sunt disponibile pe www.celmaipromitatorbrandromanesc.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.