Am facut miscare la Sziget

Ieri am inceput ziua 0 la Sziget cu o plimbare pe bicicleta prin Budapesta, iar asta ne-a dat energie si ca sa incercam si alte sporturi.

Asa ca dupa ce-am mancat si-am lenevit un pic la zona de presa ca sa scriem articole pe bloguri, ne-am indreptat atentia si catre zona olimpica de la Sziget Festival. Aici, pe langa un cort unde se pot urmari evolutiile sportivilor ungari de la Jocurile Olimpice de la Londra, exista si zone in care se poate juca baschet, fotbal. volei pe plaja, ping-pong, badminton sau fussball.

[divider2]

   

[divider2]

Eu m-am avantat la un pic de slamball, dar nu mi-a iesit deloc bine asa ca m-am reprofilat la un fotbal cu strainezi. Am jucat destul de bine si-am dat si cateva pase de gol. Andrei facea in timpul asta niste super poze cu baietii care faceau slamball.

Pe urma am facut miscare la scena de Metale, pe ritmurile celor de la Hammerfall si Lacuna Coil. Am facut poze din foto-pit… like a press si dupa am avut ocazia sa intram si in backstage asa ca am stat un pic de vorba si cu membri trupelor si-am facut poze cu Cristina de la Lacuna Coil si cu tobosarul de la Dimmu Borgir.

[divider2]

    

[divider2]

Ne-am indreptat apoi catre scena principala si-am ramas uimiti de cat de multa lume venise acolo pentru Akos, o mare senzatie in Ungaria se pare. Pe noi ne-a lasat rece, poate chiar mai rece decat berea pe care ne-am comandat-o.

In timp ce cautam niste ceva chestii de mancat, am dat si de un cuplu de unguri cu care ne-am conversat pe diverse teme si-am invatat reciproc romana, respectiv maghiara. Noi am fost mai perspicaci… sau poate doar mai treji.. inca nu sunt sigur.

[divider2]

[divider2]

Azi incepe propriu-zis festivalul si eu ma grabesc sa termin articolul asta ca sa-i mai prind un pic pe Blue Nipple Boy, romanasii nostri prezenti aici la Sziget. In rest, programul meu mai cuprinde Anna Calvi, Hurts, Placebo si Dope (D.O.D.).

Puteti sa urmariti si voi live ce se intampla pe-aici pe canalul oficial de Youtube Sziget Festival sau chiar aici pe blogul meu.

[divider2]

[divider2]

Pana data viitoare, what you SZI is what you GET.

[divider2]

Mai multe poze gasiti pe pagina de Facebook Urban.ro si la Andrei.

Foto: Alin PandaruAndrei Stanciu | a scris si Andrei despre ziua metalelor

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.