Impresii la cald dupa The Dark Knight Rises

Aseara am avut ocazia de a vedea cel de-al treilea film din seria The Dark Knight Legend, sfarsitul trilogiei incepute de regizorul Christopher Nolan in 2005.

Primul film din aceasta serie a fost Batman Begins si ni l-a adus pe Cristian Bale in rolul cavalerului negru. Am aflat atunci povestea din spatele celebrului personaj si cum a ajuns un miliardar excentric un justitiar.

In cea de-a doua parte a trilogiei l-am putut vedea pe Batman incercand, si reusind intr-un final, sa-l invinga pe unul din cei mai temuti adversari ai sai, ‘The Joker”, care-a fost exemplar jucat de Heath Ledger.

Inainte de vizionarea ultimei parti, le-am revazut pe primele doua (marti si respectiv miercuri seara) pentru a reintra in atmosfera din Gotham City. Trebuie sa recunosc ca printre atatea filme cu super-eroi care-au aparut in ultimii doi ani, “The Dark Knight Rises” a reusit sa ma impresioneze cel mai mult.

Iata mai jos cateva impresii la cald, imediat dupa ce-am iesit din sala de cinema.

Asa cum am zis si in filmulet, mi-a placut foarte mult cum a fost realizat, suspansul care ne-a tinut in scaune aproape 3 ore si chiar si povestea care ar fi bine sa ne dea un pic de gandit. Va recomand sa mergeti la “The Dark Knight Rises” si va recomand sa le vedeti si pe primele doua inainte.

Si daca tot sunteti fani ai cavalerului negru, va mai recomand si sa fiti atenti la capacele sticlelor de Mountain Dew, pentru ca va pot aduce saptamanal 10 tricouri editie speciala “The Dark Knight Rises”, o excursie VIP la studiourile Warner Bros din Los Angeles, acolo unde-a fost filmata aceasta trilogie sau o replica oficiala a mastii lui Batman.

Mai multe detalii despre concursul asta gasiti pe Mountain-Dew.ro iar castigatorii sunt anuntati saptamanal pe pagina Mountain Dew Romania.

P.S. Big up pentru Christopher Nolan ca n-a facut 3D acest film!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.