Festivalul luminii 2012 (poze)

Sambata seara a avut loc o noua editie a Festivalului Luminii, in Parcul Carol din Bucuresti. Desi initial era programata pentru data de 19 mai 2012, vremea capricioasa i-a determinat pe organizatori sa amane evenimentul.

Si-au ales bine data de 2 iunie, pentru ca vremea a fost frumoasa, astfel ca totul s-a desfasurat fara nicio problema.

[divider2]

[divider2]

Nu mai participasem la Festivalul Luminii din 2008, adica de la prima editie desfasurata si in Bucuresti (festivalul a luat nastere in 2004, in Cluj, iar din 2008 s-a extins si in alte orase), asa ca era musai sa spun prezent anul acesta.  Ma bucur ca am fost prin zona si liber si ca am si avut aparatul foto la mine (imprumutat de la Stanciu, ca al meu e inca “pe butuci”).

[divider2]

   

[divider2]

N-am mai aprins si eu gulgute* ca data trecuta, dar m-am bucurat de cele deja aprinse si de bucuria copiilor care le aprindeau. La fel ca la editiile precedente, scarile din Parcul Carol au fost decorate cu gulgute asezate intr-o forma speciala, iar aleea principala a fost decorata si ea pe margine cu mii de gulgute luminoase.

[divider2]

  

[divider2]

Am asistat si la un spectacol cu flacari destul de impresionant si-am admirat luna plina care veghea asupra impresionantului mausoleu. Daca in urma editiei din 2008 m-am ales cu o raceala care m-a tinut la pat vreo 4 zile, sper ca de data asta sa fiu ok.

[divider2]

   

[divider2]

Va las acum cu cateva poze facute de mine si va invit ca data viitoare sa participati si voi la Festivalul Luminii, pentru ca ceea ce fac Cercetasii Romaniei merita intr-adevar apreciat.

[divider2]

   

   

[divider2]

Mai multe poze gasiti pe pagina mea de Facebook

Foto: Alin Pandaru

*gulguta – cutiuta de hartie in care se pun lumanarile

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.