Atunci cand nu conteaza cum arati..

Andrew De Leon este un adolescent obisnuit din Statele Unite ale Americii. El are 19 ani si este un mare fan al lui Marylin Manson, motiv pentru care are un look usor neobisnuit.

El s-a hotarat intr-o zi sa participe la preselectiile pentru America’s Got Talent, varianta americanilor pentru Romanii au Talent, evident. Usor emotionat, Andrew s-a prezentat in fata juriului (Howie Mandel, Sharon Osbourne si Howard Stern) pentru a canta o melodie…

Cum s-a descurcat vedeti in cele ce urmeaza…

Andrew s-a simtit intodeauna exclus de ceilalti, avand astfel un respect de sine destul de scazut, asa ca s-a refugiat in muzica.  Desi mi se pare usor exagerata si cam bullshit partea cu “N-am mai cantat in fata nimanui, nici macar in fata parintilor”, e totusi de admirat modul in care i-a lasat masca pe toti cei prezenti la auditii.

Ceva asemanator s-a intamplat si la prima editie de la Romanii au Talent cu Narcis Iustin Ianau daca va mai amintiti. Momentan Andrew a primit 3 de DA… ramane de vazut pana unde va ajunge….

P.S. Ati vazut ce ochi are? :o :o

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.