Va invit la tango… Narcotango

Maine seara, la Sala Palatului, va avea loc spectacolul sustinut de formatia argentinana de tango electronic Narcotango si de coregraful Razvan Mazilu.

Spectacolul de maine seara propune un nou concept, inspirat de stralucirea teatrului coregrafic de pe Broadway, iar spectatorii vor putea admira diverse stiluri de dans intr-un spectacol plin de emotie si povesti pasionale pe ritmurile Narcotango.

Clipul de mai sus e doar un mic preview pentru ce-au pregatit argentinienii. Razvan Mazilu a realizat o coregrafie de exceptie pentru acest spectacol, iar pentru a realiza momentele deosebite de coregrafie,  a apelat la mai multi artisti de marca ai scenei dansului romanesc, precum: Kokoro Umemoto – balerina la Opera Nationala din Bucuresti, Vanda Stefanescu, dansatoare, Doru Mois (membrul trupei Xtremeproject)- acrobat si scolile de tango MonicayLucian, Tangotangent si Casa de Tango.

Asadar e un spectacol de neratat asa ca va ofer si eu o invitatie dubla pentru unul dintre cei care va raspunde corect la intrebarea de mai jos:

La a cata vizita in Romania se afla formatia Narcotango?

Concursul incepe acum si dureaza pana maine, la ora 12:00. O sa va rog sa va lasati o adresa de e-mail corecta, pentru ca o sa va contactez pe e-mail pentru a valida castigatorul, care va fi ales prin random.org.

Mult succes!

Update:

Intr-adevar raspunsul corect era “a 3-a oara”, iar calculatorul a ales si el, coincidenta sau nu, tot numarul 3 ca fiind castigator. Astfel, Elena Aparaschivei se va bucura diseara de un spectacol special al argentinienilor de la Narcotango.

Fii cu ochi pe e-mail pentru ca vei primi acolo detalii despre cum poti intra in posesia invitatiei.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

14 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.