The Roots vin la Sziget Festival 2012

Nu v-am mai zis nimic de Sziget de ceva vreme, asa ca a venit momentul sa vin cu cateva noutati. Organizatorii au anuntat astazi cateva nume noi, printre care si americanii de la The Roots.

Formatia a fost formata acum 25 de ani, deci canta de dinainte sa ma fi nascut eu. Au castigat 10 premii Grammy, iar din 2009 sunt “house band”-ul emisiunii Late Night with Jimmy Fallon. Daca va amintiti de seria “History of Rap cu Jimmy Fallon si Justin Timberlake” sigur va dati seama despre cine este vorba.

Probabil cea mai cunoscuta piesa a lor (cel putin in Romania) este The Seed 2.0, care e prin playlist-ul tuturor cluburilor “gen Club A” din Bucuresti.

Abia astept sa ascut piesa asta si in varianta live… si pana atunci poate ma pun si eu la curent cu cele 10 albume lansate de ei pana acum.

Celelalte trupe anuntate azi de organizatorii Sziget Festival 2012 sunt Maximo Park, East Coast, Kraak & Smaak, Citizens si Bonaparte, dar despre ei gasiti mai multe informatii pe Urban.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.