Hei hei Mahmurii!

Asa cum spuneam si intr-un articol precedent, weekend-ul asta o sa fiu 3 in 1: organizator, speaker si jucator, in cadrul evenimentului ce are loc la Medias.

Alaturi de Chinezu, Make si Bogdan, am dus conceptul de Cupa Bloggerilor la un alt nivel, astfel ca pe langa competitia propriu-zisa, vom avea si un concert Acoustic Bloggers, o conferinta despre sport si Social Media si un meci demonstrativ intre Selectionata Nationala a Bloggerilor si Echipa Personalitatilor Mediesene.

Pe langa statutul de organizator al evenimentului si speaker la conferinta, voi avea si rolul de jucator la una dintre echipe. Astfel, voi face parte, din nou, din Echipa Mahmura, ocupanta locului 4 la editia precedenta, de la Cluj.

Voi fi pomanagiu central si voi incerca sa fac in asa fel ca suturile trimise de coechipierii mei sa se loveasca de mine si sa intre in poarta.

Alaturi de mine vor mai fi pe teren Andrei “Făcătorul de minuni” Stanciu, Marian “şpriţar central” Ionescu, Lucian “chirurgul” Lorin, Mihail Petcu, Andrei Pascaru, Iulian Machi si partonul-jucator Claudiu Mahmourovic Petre. In plus, il vom avea pe banca pe antrenorul Lucian Mahmourinho Petrescu.

Ne-am intarit un pic fata de editiile precedente si speram sa obtinem o clasare cat mai sus in fruntea clasamentului. In lipsa lui Birkof, eu voi fi si capitan al Echipei Mahmure, iar in aceasta calitate am dat un interviu pentru SportLocal.ro inainte de competitie.

Asadar, ne vedem la Medias in weekend :D

P.S. Multumim lui Aditzu pentru sigla Echipei Mahmure :D

Cupa Bloggerilor la fotbal 2012 este un eveniment organizat de SportMeet.ro si SportLocal.ro, sponsorizat de Pepsi si Staropramen si sustinut de Canyon Romania si Zorile Store.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.