Fotbal american: Romania vs. Turcia

Sambata, 5 mai 2012, pe pe stadionul Clinceni Arena va avea loc meciul international de fotbal american intre Echipa Romaniei si Echipa Nationala a Turciei

Romania va fi astfel gazda celui mai important meci international de fotbal american.

Echipa Romaniei de fotbal american este antrenata de Rafael Ruiz (Cluj Crusaders), si coordonata de Alexander Klein (Timisoara 89ers), iar  membri lotului echipei Romaniei sunt selectionati de la: Bucharest Warriors, Constanta Sharks, Cluj Crusaders, Prahova Thunder, si Timisoara 89ers.

Meciul va fi transmis live, la radio de Sport Total FM si transmisiune live pe internet asigurata de www.sportTVlive.ro si www.sport.ro.

Majoretele vor fi prezente pe tot parcursul meciului, iar la pauze vor avea loc coregrafii special pregatite pentru acest eveniment. Tot in timpul pauzelor spectatorii vor participa la concursuri cu premii.

Lovitura de incepere a meciului va fi data de un invitat special.

Partenerii meciului sunt: Primaria Clinceni, CS Inter Clinceni, Sport Total FM, Bazar Sport, Wilson Romania, Sport 1, Divizia de Film, Universitatea Financiar – Bancara, Poli Tape, Luxury Consult, S-Magazin, Lipitori.ro, Top Lac Service.

Clinceni Arena este amplasata pe Strada Principala, nr. 107A, comuna Clinceni, judetul Ilfov, dispune de 2.000 de locuri, loja VIP, sonorizare, terasa cu bauturi si mancare.

Organizatorul acestui meci este FRFA.ro, cu sprijinul Primariei Clinceni.

Mai multe detalii gasiti aici

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. Din pacate primul meci din istoria nationalei noastre la fotbal american a fost un mic dezastru. 62-0 pentru Turcia Am fost la meci pentru simplul motiv ca vreau sa inteleg macar putin din sportul asta (mai mult sau mai putin barbatesc). Oarecum pitoresc …atmosfera …localnicii… A fost interesant

  2. Meciul a fost foarte interesant pentru mine.Am avut ocazia sa inteleg putin din acest sport.
    Din pacate romania a pirdut acest meci cu 62-0.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.