Game of Thrones sezonul 2 – Postere de personaj

E aici! Probabil cel mai asteptat serial al primaverii a avut aseara premiera sezonului al doilea. Este vorba evident de Game of Thrones, serialul inspirat din celebra serie de romane “Cantec de gheata si foc” de George R.R. Martin.

[divider2]

[divider2]

Pentru a ma pregati spiritual pentru noul sezon, am luat de la capat si primul sezon, ca sa am proaspat in memorie toata actiunea filmului.

Episodul de aseara n-a fost foarte “wow”, dar sincer cred ca e linistea dinaintea razboiului si ca urmatoarele episodade vor fi mult mai interesante si antrenante.

[divider2]

[divider2]

Ma bucur ca Game of Thrones este difuzat si la noi, aproape in acelasi timp ca si la americani. Cred ca este printre putinele seriale care ajung si in Romania la timp si nu trebuie sa mergem pe la diverse “centre de inchiriat” ca sa-l vedem.

Game of Thrones sau Urzeala Tronurilor, este difuzat de HBO in fiecare luni, de la ora 22:00. Daca nu ati prins episodul de aseara, puteti sa-l vedeti gratuit pe HBO GO, pana saptamana viitoare.

[divider2]

Va plac posterele de personaj pentru sezonul 2? :D

foto: JustJared

[divider2]

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.