What a wonderful world

Avem o planeta frumoasa, iar documentarele realizate de BBC in ultimii ani ne demonstreaza asta. Eu am urmarit cu sufletul la gura seria “Planet Earth”, dar asta e doar unul din zecile de documentare realizate de televiziunea britanica.

Agentia de advertising RKCR/Y&R din Marea Britanie a realizat o reclama foarte interesanta, care se vrea a fi un omagiu pentru “vocea acestor documentare”, Sir David Attenborough, care se pare ca va renunta la acest rol.

Spotul de 2 minute a fost lansat la finalul anului trecut, imediat dupa ultimul episod al seriei “Frozen Planet” si prezinta imagini din salbaticie, “dublate” de vocea lui David Attenborough, pe versurile melodiei “What a wonderful world” a lui Louis Armstrong.

Avem practic o imagine de ansamblu asupra content-ului de calitate produs de BBC pana acum si care o sa fie in continuare produs si implicit si un omagiu pentru legenda “inca in viata” Sir David Attenboroug.

via

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.