Valeu ce-o sa mai dansez la Sziget

Ieri am fost prins intre 3 conferinte si 2 concerte, dar cu toate astea am apucat sa vad stirea cu numele confirmate pentru scena World Music Party de la Sziget Festival 2012.

Cred ca aici o sa fie cea mai mare nebunie si zbantuiala. Trebuie sa spun doar patru nume si-o sa intelegeti de ce: Goran Bregovic, Emir Kusturica, The Pogues si Shantel.

Pe langa numele astea se mai adauga Dubioza Kolectiv, care au facut super show acum cateva luni in Kulturhaus, Quimby, pe care i-am vazut acum 2 ani parca la Peninsula si-au fost foarte tari, dar si o formatie romaneasca: Fanfara Ciocarlia.

Fanfara Ciocarlia (Fanfare Ciocarlia) este numele unei formatii din satul Zece Prajini, Iasi. Fanfara Ciocarlia e cunoscuta ca fiind cea mai rapida fanfara din lume. In 1996, cei 12 membri au fost descoperiti de inginerul de sunet Henry Ernst din Berlin. De atunci ei concerteaza pe toate scenele lumii.

Vor fi in total 25 de trupe din toate colturile lumii: vom avea ska de la spanioli si mexicani, muzica balcanica de la sarbi si bineinteles si trupe locale sau din zona germanica. Gasiti lista completa pe szigetfestival.ro.

M-am documentat un pic despre trupele care vor canta pe scena World Music Party si din ce-am vazut sunt convins ca o sa fie super nebunie acolo. Cred ca zona din fata scenei o sa fie cea mai batatorita din intreg festivalul :)).

P.S. AMR 129 de zile pana la Sziget Festival 2012

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.