Nu mai sunt bilete la gazon la RHCP

Mai tineti minte cand v-am zis ca Red Hot Chili Peppers vor canta pentru prima data la Bucuresti? Ei bine asta se intampla pe la finalul anului trecut si va spuneam atunci ca formatia americana va concerta pe National Arena pe 31 august.

Partea proasta pentru cei care afla asta abia acum este ca biletele pentru zona de gazon sunt aproape epuizate, asta in ciuda suplimentarii cu 500 de bilete a zonei Golden Circle.

Partea buna e ca inca se mai gasesc bilete la celelalte categorii, dar la ritmul in care se vand acestea, va recomand sa va grabiti daca vreti sa prindeti si voi un loc la cel mai tare concert al anului. Gasiti aici lista cu toate preturile si cu harta zonelor in care sunt disponibile bilete.

Ma bucur sincer ca e un interes atat de mare pentru concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti si sunt convins ca stadionul o sa fie arhiplin pe 31 august.

Eu i-am mai vazut deja si la Paris si-am fost usor dezamagit de publicul francez… sper ca publicul romanesc o sa se ridice nivelul show-ului si RHCP sa aiba un concert de neuitat pe National Arena.

Voi ce faceti? V-ati luat deja bilete? Mergeti la RHCP?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.