Moovi.ro – recomandari scurte de filme

Mi s-a intamplat de foarte multe ori sa imi doresc sa vad un film si sa n-am pic de inspiratie. De cele mai multe ori puneam cate-o intrebare pe twitter sau pe facebook in care ceream recomandari de filme.

Dar cateva titluri de filme nu pareau sa ma convinga sa vad neaparat filmul ala si cum mie nu prea imi place sa ma uit la trailere, mai ales inainte sa ma uit la filmul respectiv (I hate spoilers), incercam sa caut recenzii ale acelor filme.

Inevitabil insa, si acolo gaseam spoilere, dar pentru ca aceste recenzii erau de multe ori foarte lungi, n-aveam rabdare sa stau sa le citesc. Mi-as fi dorit sa gasesc un site de recenzii scurte si la obiect care sa-mi zica clar ce film e de vazut sau ce film nu prea merita vazut.

Si uite-asa am dat de Moovi.ro, care exact asta face. Imi zice in cateva cuvinte cam despre ce e filmul, cum i s-a parut autorului si daca merita sau nu sa “dau banii” pe el la cinema sau la “centrul de inchirieri”. Unele descrieri sunt amuzante, altele mai serioase dar scurte si la obiect.

N-au ei foarte multe filme in baza lor de date, dar am vazut ca s-au axat mai mult pe noile aparitii, pentru ca probabil pe cele vechi deja le-a vazut toata lumea. Oricum, incet-incet cred ca o sa-si mareasca baza de date si cu filme mai vechi.

Imi place ca site-ul e usor de navigat si ca nu trebuie neaparat sa dau click pe fiecare film in parte ca sa vad recenzia, ci trebuie doar sa pun mouse-ul deasupra titlului. User-friendly like.

Au si pagina de Facebook unde anunta ce filme misto au mai vazut, dar si un grup de Facebook.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.