Tapinarii – Anti Valentine’s Day

Turneul national Anti Valentine’s Day al trupei Tapinarii incepe maine si va cuprinde 8 orase printre care: Brasov, Tg Mures, Cluj, Sibiu, Timisoara, Craiova Constanta si Bucuresti.

Si cum de trei ani eu m-am abonat la concertele din Bucuresti, din Club A, nici de aceasta data nu voi lipsi. Sper sa conving si Gasca Vesela sa se reuneasca pentru acest concert special, asa cum facem in fiecare an.

 

Vineri, trupa Tapinarii a lansat la Radio 3 net, in cadrul emisiunii Rocku’ lu’ Tanase o noua piesa, numita “Singur”. Piesa o sa beneficieze si de un videoclip care o sa fie lansat dupa incheierea turneului.

Pana atunci, puteti s-o ascultati in concertele din cadrul turneului Anti Valentine’s Day.

[list style=”red”]

    • 06.02.2012 – Brasov-Rockstadt
    • 07.02.2012 – Tg Mures – Jazz&Blues
    • 08.02.2012 – Cluj – Flying Circus
    • 09.02.2012 – Sibiu – Old friends
    • 10.02.2012 – Timisoara – Bunker
    • 11.02.2012 – Craiova – Play
    • 12.02.2012 – Constanta – Doors
    • 14.02.2012 – Bucuresti– Club A

[/list]

Turneul Anti Valentine’s Day a ajuns la cea de-a 11-a editie, iar motivul pentru care Tapinarii fac acest lucru este acela ca s-au saturat de dulcegaria transformata in comert.

Asa cum spuneam si mai sus, eu voi fi prezent pe 14 februarie in Club A, la concertul din Bucuresti. In aceeasi seara, la cateva strazi distanta, Marius Matache, zis Make, o sa cante in Garage Hall.

Pe Make l-am “descoperit” acum trei ani la primul concert de Anti Valentine’s Day la care am fost prezent, in cadrul caruia el a fost invitatul special al trupei Tapinarii.

Prin urmare asa deci, cu cine ma vad pe 14 februarie in club A?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.