Nu vreau sa va aburesc, dar…

… urmatorul articol este dedicat in special purtatorilor de ochelari si o sa vedeti in cele ce urmeaza si de ce.

Putini dintre voi stiu ca eu port din cand in cand ochelari. Nu am probleme cu dioptriile, singurul rol fiind de protectie. 

La fel toti ochelaristii (a se citi purtatori de ochelari – fie ei de vedere, de soare, de protectie, etc.) am o problema foarte mare cu aburirea ochelarilor.

 

Fie ca intru in casa de la gerul de afara, fie ca sunt in fata calculatorului cu o cana de ceai cald sau sunt pe partie cu schiurile in picioare, ochelarii mei se aburesc si ajung sa nu mai vad nimic.

Ei bine, se pare ca cei de la Essilor au gasit o solutie pentru aceasta vesnica problema, prin tehnologia OptiFog care impiedica aburirea lentilelor.

Lentilele OptiFog au proprietati anti-aburire, fiind tratate hidrofil si se folosesc impreuna cu solutia OptiFog Activator. Aceasta distribuie uniform picaturile de apa, formand o pelicula de apa invizibila ce se va evapora ulterior.

Lentila Optifog este activata de Activatorul Optifog prin simpla adaugare a unei picaturi de solutie pe fieacare suprafata a lentilei Optifog.

Stergeti usor suprafata cu o laveta avand grija sa acoperiti cu solutie intreaga  suprafata a lentilei. Rezultatul: o saptamana de lentile fara aburire!

Atentie! Nu folositi OptiFog Activator pe lentilele obisnuite pentru ca nu veti obtine niciun rezultat.

Unde gasesc lentilele OptiFog?

La aproape toate cabinetele de optica din Romania. Pretul lentilelor OptiFog variaza in functie de cabinet si este in general cel mai scump tratament pentru lentile existent pe piata.

Solutia Optifog Activator vine la pachet cu lentilele si in conditii normale de utilizare (1 data/saptamana) se poate folosi timp de 6 luni. Dupa aceea trebuie sa va cumparati o noua sticluta.

[divider2]

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.