Faith in blogging restored

Am observat in ultima vreme ca bloggerii din “valurile doi si trei” au inceput sa vina cu subiecte exclusive foarte interesante.

Pe langa “piscotareli”, recenzii de filme, articole despre social-media sau concursuri, au inceput sa apara subiecte noi, documentate, care aduc un plus de calitate blogosferei.

Hoinaru a inceput inca de anul trecut o o serie de interviuri cu oameni care aveau o poveste de spus. Toma a avut doua interviuri foarte misto cu Daniel Niculae si cu Cristi Chivu.

Astazi am vazut un alt interviu demn de citit la Tunaru, cu baietii de la Off Road Adventure Romania care au ajutat destul de multi oameni sa iasa din nametii care au blocat sudul tarii.

Bogdan, Flavia, Mariciu si Auras vor pleca la sfarsitul lunii la Londra pentru a participa la cel mai mare eveniment dedicat de marketing si advertising din UK,  TFM&A. Abia astept sa le citesc articolele exclusive de acolo.

De Mircea Mester n-are rost sa va mai zic.. el oricum scrie foarte misto despre subiecte pe care nu le abordeaza nimeni. Un exemplu este “Lectie de marketing sportiv – fenomenul Red Bull”.

Astfel de initiative m-au determinat si pe mine sa vin cu subiecte noi. Asa a luat nastere si seria de articole “Ce s-a intamplat cu castigatorii concursurilor de talente” si sper sa vin cat de curand si cu alte subiecte interesante.

La un moment dat credeam ca blogging-ul o ia in jos... acum parca mi-a mai revenit speranta ca inca se poate… Chapeau!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.