Cine canta la Sziget 2012

Astazi au fost anuntate cateva din formatiile care vor concerta la cea de-a 20-a editie a festivalului Sziget, din Budapesta.

Prima trupa confirmata pentru Sziget 2012 a fost The Stone Roses, inca din decembrie, iar de azi lista s-a mai marit cu cateva nume bune.

Dupa ce anul trecut i-am vazut live pe 30 Seconds to Mars, The Prodigy, Trentemoller, Skunk Anasie si pe multi altii, iata ca si anul asta vom avea parte de trupe misto.

Placebo, Hurts, The Horrors, The Subways, Crystal Fighters, Mando Diao, Noah & The Whale si Friendly Fires sunt cele mai recente nume anuntate de organizatorii festivalului.

Pe Placebo i-am ratat de fiecare data cand au fost la noi si chiar vreau sa-i vad live, pe Hurts i-am vazut la Oxegen vara trecuta si mi-au placut, iar restul trupelor nu sunt nici ele de ignorat.

Pana in august cand va avea loc festivalul sunt convins ca vor mai aparea si alte nume mari, mai ales ca este o editie aniversara pentru ca Sziget implineste anul acesta 20 de ani.

Organizatorii apeleaza si la fani pentru a completa line-up-ul, si le cer acestora sa propuna formatiile pe care le vor pe scena Sziget 2012.

Voi pe cine ati vrea sa vedeti live la Sziget Festival 2012?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.