Calendarul Alexandrion 2012

Am pe-acasa vreo 5-6 calendare. Pe langa cel cu toate sarbatorile crestine cumparat de mama, mai am doua calendare cu Robbie Williams (din 2008 si 2009), iar la ultima vizita din Paris mi-am cumparat dintr-un Comic Book Store calendarul The Big Bang Theory pe 2012.

De vineri, colectia mea s-a marit cu noul calendar pe 2012  Alexandrion. Si cand spun “s-a marit”, chiar vorbesc serios pentru ca e imens si i-am gasit cu greu un loc in care sa-l amplasez.

[divider2]

[divider2]

Calendarul contine ipostaze din Grecia antica, puse in valoare de modelul Cartinel Menghia si de unul dintre cei mai titrati fotografi din Romania, Marius Baragan.

Din dorinta de a ilustra cat mai bine tinutele vestimentare din Grecia antica, atmosfera de la sedinta foto a fost una calda si la propriu si la figurat, dupa cum se poate vedea si in making-of-ul de mai jos.

[divider2]

[divider2]

Toate modelele au purtat doar panze foarte fine si accesorii care le-au pus in valoare senzualitatea si feminitatea.

Calendarul nu este momentan disponibil pentru publicul larg, insa cei de la Alexandrion m-au asigurat ca vor gasi diferite metode anul acesta in care consumatorii fideli sa primeasca un astfel de calendar.

[divider2]

[divider2]

Calendarul poate fi downloadat de pe site-ul Alexandrion, iar tot acolo gasiti si mai multe informatii despre acest calendar special.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.