3 ani de Apropo.ro, de azi sunt Urban.ro

Acum trei ani paseam pentru prima data in cladirea Mediafax din spatele Teatrului National. Era prima zi la MediaPro Interactiv, locul unde aveam sa imi petrec cea mai lunga perioada de angajare de pana acum.

Trebuia sa ma ocup, alaturi in Laur, Wili si Daniel de partea redactionala a unui nou proiect al grupului MPI: Infosport.ro. Dupa cateva schimbari, am ajuns intr-un final sa fiu redactor la SportLaMinut.ro, un agregator de stiri din sport.

Asta a fost perioada in care am lucrat de-acasa, pe ture, lucru care mi-a permis sa merg si la facultate fara probleme. Din pacate, dupa aproape un an si jumatate, proiectul a fost inchis, astfel ca am devenit redactor la Apropo.ro unde ma ocupam in principal de stirile din sport, muzica sau showbiz si faceam Vox-uri pe diferite subiecte.

Incepusem deja sa lucrez de la birou, lucru care a contribuit la consolidarea relatiilor de prietenie cu colegii de la Apropo.ro. Ulterior ne-am mutat din vechea cladire, intr-un sediu nou, in zona Piata Romana, alaturi de toate proiectele din grup.

In acesti trei ani, denumirea firmei s-a schimbat de 3 ori, de la MediaPro Interactiv si Apropo Media, la Mediafax Grup, denumirea actuala.

Au fost trei ani in care mi-am dezvoltat stilul de scris si cred ca s-a vazut asta si in articolele de pe blog. Am devenit mai pretentios si mult mai atent la modul in care scriu articolele, ceea ce zic eu ca e de bine.

In luna iulie a lui 2011 am inceput sa lucrez si pentru Urban.ro (ex-Monden.info), pe partea de social-media. Pana la sfarsitul anului trecut am lucrat in paralel la ambele proiecte, dar incepand cu 1 ianuarie 2012 sunt 100% urban.ro (sau 140% pentru cei din Rusia).

Mi-a parut rau ca a trebuit sa ma despart de colectivul de la Apropo.ro (care a fost foarte bine inchegat de Ciprian), dar partea buna e ca odata cu aceasta schimbare de job, nu am schimbat decat etajul, pentru ca redactia Urban.ro e doar cu un singur etaj mai sus decat redactia Apropo.ro.

Sper ca aceasta schimbare sa fie de bun augur si sa reusesc sa evoluez la fel de frumos si la Urban.ro, precum am evoluat la Apropo.ro.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

10 Comments

  1. […] ma bucur ca am inceput sa merg din ce in ce mai bine. Apoi, imediat cum m-am intors din vacanta, am inceput treaba full-time la Urban.ro pe partea de social media. Lucrurile merg bine si suntem in continua […]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.