Wii Love Pizza sau cum sa te simti din nou copil

Uneori e bine sa ne simtim din nou copii. Cel putin la aceasta concluzie am ajuns eu dupa ce-am petrecut o noapte de gaming, ca-n tinerete, alaturi de gasca de pe twitter.

Ne-am strans intr-o sambata seara la Zuzu‘s Place si fiecare cu ce-a putut, wii-uri, guitar hero, PS3, laptopuri etc., si-am transformat o seara de relaxare intr-una plina de nostalgie si de distractie.

Nu m-am mai jucat pe calculator de foarte mult timp, poate din lipsa de timp, poate si pentru ca nu mi-am mai “upgradat” PC-ul (care e in moarte clinica de vreo 2 ani). Am mai prins cateva misiuni din Starcraft 2 pe laptopul lui vara-mea si-un pic de FIFA 11 pe PS3-ul lui Ivo, dar doar atat.


Mi-am prins urechile la Guitar Hero

Pe langa bowling, tenis si alte jocuri de pe wii, mi-am prins putin urechile la Guitar Hero, care nu e deloc asa usor precum Tap Tap Revenge-ul de pe iPod. Apoi am zis sa las consolele si pentru altii si am inchis un meci de Counter Strike ca pe vremuri, urmand ca seara sa se termine antologic cu un Starcraft Broodwar in retea.

[divider2]

[divider2]

N-am excelat la niciunul (nici inainte nu eram mare jucator de CS, iar la StarCraft ne-a tabacit Andrei Stanciu prea rau ca sa mai zic ceva), dar n-a contat asta, ci a contat faptul ca ne-am simtit bine, indiferent de rezultat.

In timp ce noi jucam StarCraft, Ivo si Cipricutz s-au luptat intr-un alt joc memorabil: Age of Empires 2.

Mi-am adus aminte de vremurile cand mergeam la salile de jocuri (uneori ne trezeam la 6 dimineata ca sa prindem pachetele mai ieftine, sau mergeam toata noaptea) ca sa ne jucam in retea. Intre timp s-au dezvoltat retele de internet, astfel ca aceasta distractie s-a mutat “acasa”. Cam trist as zice, pentru ca astfel de activitati pot intra la cateogoria de team-building.

Si pentru ca nu puteam sa stam cu burta goala atata timp, Pizza Ristorante a fost principala “resursa” de mancare pentru gamerii adunati la “Wii Love Pizza” Party. Am incercat toate cele 10 sortimente, dar preferata mea ramane cea de pui – Pizza Pollo (om nom nom).

Pentru cei care nu stiu, Pizza Ristorante este un sortiment de pizza semi-preparata de la Dr. Oetker, care trebuie doar bagata la cuptor  si in 15 minute (maxim) este gata (Atentie! NU la cuptorul cu microunde). Singurul dezavantaj este ca se mananca imediat, asa ca trebuia mereu sa fim pe faza cand mai iesea o pizza, ca sa nu ramanem fara.

In loc sa comandati pizza, chiar va recomand sa va cumparati Pizza Ristorante, pentru ca poti sa o prepari chiar atunci cand ti-e foame, fara sa mai stai 30-40 de minute (in cel mai fericit caz) pana vine pizza comandata. Plus ca au si o promotie faina acum in care tre sa aduni niste puncte – detalii aici.

Chiar ne-am distrat si ne-am simtit din nou copii. Trebuie repetata aceasta experienta cat de curand… .

Tu cand te-ai simtit ultima data copil?

Foto: FotografiiEvenimente.ro

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.